Η Jaguar F-Type SVR θα είναι τετρακίνητη

Σχετικά άρθρα

Jaguar-F-Type-R-S-2

H Jaguar βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε φάση εξέλιξης της γρηγορότερης και δυνατότερης έκδοσης της F-Type, η οποία θα ονομαστεί SVR, καθώς την επιμέλεια της την έχει το Special Vehicle Operations τμήμα της Jaguar Land Rover.

Σύμφωνα με βρετανικό μέσο, το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με το σύστημα τετρακίνησης, καθώς έχουν βάλει ως στόχο την Porsche 911 Turbo. Λογική κίνηση, μιας και το αυτοκίνητο αναμένεται να παράγει περισσότερα από 600 άλογα, καθώς θα φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 5.0-λίτρου V8 κινητήρα με απόδοση 600+ ίππων, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3,8 δευτερόλεπτα.

Jaguar-F-Type-R-S-1

Θα παρουσιαστεί το 2016 και θα διαθέτει ένα bodykit με νέους προφυλακτήρες που θα έχουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μεγαλύτερα κεραμικά φρένα και μια μεγάλη πίσω αεροτομή, παρόμοια με αυτή που είδαμε στην F-Type Project 7, απ’ότι θα είναι επηρεασμένο το αυτοκίνητο.

Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν η F-Type SVR θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε cabrio, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο. Θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016, με την εμπορική της καριέρα να ξεκινάει λίγο αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...