Jaguar F-Type ZP Edition. Το κύκνειο άσμα των σπορ μοντέλων της Jaguar με κινητήρα βενζίνης

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar παρουσιάζει την F-Type ZP Edition, το τελευταίο σπορ μοντέλο της που εξοπλίζεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το Jaguar F-Type ZP Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες και προσφέρεται τόσο ως coupe όσο και ως cabriο, σε δύο εξωτερικά χρώματα τα Oulton Blue Gloss και Crystal Grey Gloss, τα ίδια που ήταν διαθέσιμα στη κλασσική E-Type.

Το εσωτερικό είναι δίχρωμο (μαύρο/κόκκινο ή μπλε/μαύρο), με δύο λευκούς κύκλους, βαμμένοι στο χέρι, να βρίσκονται στις πόρτες, τιμώντας τις αγωνιστικές E-Type της δεκαετίας του 1960. Λευκό είναι και το περίβλημα της μάσκας, με τις ζάντες να είναι 20″.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 5.000 κ.εκ κινητήρας απόδοσης 575 ίππων με 700 Nm ροπής. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...