Η Mercedes προσπάθησε να ξεγελάσει τη Williams στον χθεσινό αγώνα

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Η Williams αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο χθες για τη Mercedes μέχρι πριν η πίστα αρχίσει να βρέχεται. Στο πρώτο stint, η βρετανική ομάδα ήταν καθαρά μπροστά από τη γερμανική, και μάλιστα ο ρυθμός της ήταν παραπλήσιος, με αποτέλεσμα ο Lewis Hamilton να μην μπορέσει να βρεθεί γρήγορα μπροστά τους. Στον 14ο γύρο, οι μηχανικοί της Mercedes βγήκαν για pit stop, αλλά τελικά ξαναμπήκαν μέσα, και η κίνηση αυτή δεν έγινε τυχαία.

Ο Toto Wolff, επί κεφαλής της Mercedes AMG, παραδέχεται ότι, πράγματι, το έκαναν για να ξεγελάσουν τη Williams, ώστε να βάλει έναν από τους δύο οδηγούς της μέσα, αλλά, όπως είδαμε, αυτό ποτέ δε συνέβη.

Ναι, ξέρουμε ότι η Williams έχει περισσότερες δυσκολίες στο να κρατήσει τα ελαστικά της μέχρι το τέλος, και σκεφτήκαμε ότι, αν κάναμε ένα πρόωρο pit stop, θα τους κάναμε να σκεφτούν αν μπορούσαν να το κάνουν και ίσως να έκαναν ακόμα ένα pit stop στο τέλος, κάτι που θα τους δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι, ήταν ένα μικρό κόλπο που δεν έπιασε.

Η γυναίκα μου μού έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Νομίζετε ότι μπορείτε να μας ξεγελάσετε; Χα χα χα».

Η κίνηση της Mercedes θα μπορούσε να φέρει ίσως κάποια ποινή στην ομάδα, καθώς το άρθρο 23.11 αναφέρει:

Το προσωπικό μιας ομάδας επιτρέπεται να είναι στο pit lane μόνο αμέσως πριν από τη στιγμή που πρέπει να δουλέψουν στο αυτοκίνητο, και να φύγει όταν η δουλειά τους τελειώσει.

Παρ’ όλα αυτά, οι αγωνοδίκες δεν εξέτασαν το περιστατικό.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo θέλει να μπει στο WEC

Μετά την αποχώρηση της από την Formula 1, η Alfa Romeo θέλει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), με τον CEO της, Jean-Philippe...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...