Η Mercedes προσπάθησε να ξεγελάσει τη Williams στον χθεσινό αγώνα

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Η Williams αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο χθες για τη Mercedes μέχρι πριν η πίστα αρχίσει να βρέχεται. Στο πρώτο stint, η βρετανική ομάδα ήταν καθαρά μπροστά από τη γερμανική, και μάλιστα ο ρυθμός της ήταν παραπλήσιος, με αποτέλεσμα ο Lewis Hamilton να μην μπορέσει να βρεθεί γρήγορα μπροστά τους. Στον 14ο γύρο, οι μηχανικοί της Mercedes βγήκαν για pit stop, αλλά τελικά ξαναμπήκαν μέσα, και η κίνηση αυτή δεν έγινε τυχαία.

Ο Toto Wolff, επί κεφαλής της Mercedes AMG, παραδέχεται ότι, πράγματι, το έκαναν για να ξεγελάσουν τη Williams, ώστε να βάλει έναν από τους δύο οδηγούς της μέσα, αλλά, όπως είδαμε, αυτό ποτέ δε συνέβη.

Ναι, ξέρουμε ότι η Williams έχει περισσότερες δυσκολίες στο να κρατήσει τα ελαστικά της μέχρι το τέλος, και σκεφτήκαμε ότι, αν κάναμε ένα πρόωρο pit stop, θα τους κάναμε να σκεφτούν αν μπορούσαν να το κάνουν και ίσως να έκαναν ακόμα ένα pit stop στο τέλος, κάτι που θα τους δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι, ήταν ένα μικρό κόλπο που δεν έπιασε.

Η γυναίκα μου μού έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Νομίζετε ότι μπορείτε να μας ξεγελάσετε; Χα χα χα».

Η κίνηση της Mercedes θα μπορούσε να φέρει ίσως κάποια ποινή στην ομάδα, καθώς το άρθρο 23.11 αναφέρει:

Το προσωπικό μιας ομάδας επιτρέπεται να είναι στο pit lane μόνο αμέσως πριν από τη στιγμή που πρέπει να δουλέψουν στο αυτοκίνητο, και να φύγει όταν η δουλειά τους τελειώσει.

Παρ’ όλα αυτά, οι αγωνοδίκες δεν εξέτασαν το περιστατικό.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...