Η Mopar παρουσίασε μία σειρά αξεσουάρ για το Fiat 500 facelift

Σχετικά άρθρα

Fiat 500 facelift by Mopar

Σαν να μην έφταναν οι επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει η ίδια η Fiat για το 500, η παρουσίαση και το επερχόμενο λανσάρισμα του 500 facelift –ή αν θέλεις, για να το συνηθίσουμε, Νέο 500- έφερε και την παρουσίαση μίας ολόκληρης σειράς αξεσουάρ της Mopar για το δημοφιλές μικρό.

Η σειρά, αποτελείται από 100+ αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων ζάντες ελαφρού κράματος 14-16 ιντσών, χρώματα, καλύμματα καθρεφτών, αυτοκόλλητα για την οροφή και τα πλαϊνά, σήματα, χαλάκια κλπ.

Για να γιορτάσει την περίσταση και να μας δώσει ένα δείγμα του καταλόγου της, η Mopar παρουσίασε ένα εξατομικευμένο Νέο 500 με microcarbon, μαύρο wrap στην οροφή, τους καθρέφτες και το ταμπλό, χρωμιωμένο διακοσμητικό στο καπό, αυτοκόλλητα με την Ιταλική σημαία και δίχρωμες ζάντες ελαφρού κράματος.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Mopar κάνει το νέο 500 μοναδικό

Η παρουσίαση στο διεθνή Τύπο του Νέου 500, της εξέλιξης ενός εμβληματικού προϊόντος που έχει γίνει πλέον μέρος της συλλογικής μνήμης, έγινε στο ιστορικό εργοστάσιο του Lingotto. Μια συμβολική τοποθεσία που, όπως και το 500, έχει προσαρμοστεί και εξελιχτεί στη διάρκεια του χρόνου, ενώ παράλληλα παραμένει πιστό στην παράδοσή του.

Η Mopar® – η εξειδικευμένη μάρκα για υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών, αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες της FCA – πήρε επίσης μέρος στην εκδήλωση. Για τη συγκεκριμένη περίσταση παρουσίασε μία κολεξιόν προϊόντων αφιερωμένων στο Νέο 500, όπως επίσης και ένα εξατομικευμένο αυτοκίνητο με ένα πακέτο αισθητικών βελτιώσεων σε μαύρο χρώμα “carbon”, για τους εξωτερικούς καθρέφτες, την οροφή και το ταμπλό. Η επέμβαση της Mopar συμπληρώνεται από χρωμιωμένες προσθήκες στο καπό, καλύμματα βαλβίδων ελαστικών με το λογότυπο της Fiat, μαύρα ταπέτα, δίχρωμες ζάντες σε ματ γκρι και ματ μαύρο, ειδικό λογότυπο 500 και την ιταλική σημαία.

Περισσότερα από 100 ειδικά αξεσουάρ
Πάνω από 100 αξεσουάρ σχεδιάστηκαν ειδικά για το Νέο 500, όλα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που ταιριάζουν απόλυτα με τα τεχνικά και στιλιστικά χαρακτηριστικά του νέου αυτοκινήτου και προσφέρουν απόλυτη εξατομίκευση. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ζάντες ελαφρού κράματος 14”, 15” και 16” με διαφορετικά σχέδια, χρώματα και φινίρισμα, εξωτερικούς καθρέφτες χρωμιωμένους ή βαμμένους με μια ποικιλία χρωμάτων, ξεχωριστά πλευρικά σήματα, χρωμιωμένα στοιχεία στην οροφή, πίσω σπόιλερ και αυτοκόλλητα για τα πλαϊνά και την οροφή. Για να αυξηθεί η λειτουργικότητα του νέου αυτοκινήτου έχει εξελιχθεί μια ειδική πίσω σχάρα που διατίθεται με δύο συστήματα μεταφοράς εξοπλισμού για χειμερινά σπορ, όπως τα σκι και τα snowboard.

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης τρία ειδικά σπορ πακέτα -μαύρο, κόκκινο και λευκό- που περιλαμβάνουν χρωματιστές λωρίδες στη μέση του αυτοκινήτου που καταλήγουν σε ένα καρό μοτίβο κοντά στα πίσω παράθυρα, καλύμματα καθρεφτών στο χρώμα του αμαξώματος και δύο ειδικές κλειδοθήκες. Άλλες τέτοιες κλειδοθήκες μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά, για να μεταφέρετε ένα δείγμα της προσωπικότητάς σας και του αυτοκινήτου σας στη τσέπη σας, όπως για παράδειγμα το εντυπωσιακό κιτ “Swarovski” με το λογότυπο 500, το μοναδικό κιτ Corallo Red ή το κιτ «Ιταλία» με ένα «σπαστό» μοτίβο στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

Νέα κιτ εξατομίκευσης θα είναι επίσης διαθέσιμα με ειδικά «φιλμ» για την κάλυψη της οροφής και των καλυμμάτων των καθρεφτών. Τέσσερα χρώματα είναι διαθέσιμα: μαύρο microcarbon, ματ ασημί, ματ titanium, πράσινο military και jeans. Το μαύρο microcarbon και το πράσινο military επεκτείνονται επίσης και στο ταμπλό, μεταφέροντας την εξωτερική εικόνα στο εσωτερικό.

Τέλος, η εξατομίκευση του Νέου 500 μπορεί να γίνει και με αυθεντικά αξεσουάρ, όπως ένα «κρεμαστάρι» στο μπροστινό προσκέφαλο, ειδικά ταπέτα και προστατευτικά για τις πόρτες κι ένα σπορ κιτ που περιλαμβάνει αλουμινένια πεντάλ και υποπόδιο. Όποια κι αν είναι η επιλογή του πελάτη, τα προϊόντα της Mopar μπορούν να μεταμορφώσουν ένα αυθεντικό έμβλημα της αυτοκίνησης σε ένα μοναδικό κομμάτι.

Άλλα προϊόντα
Μια σειρά από αποκλειστικά προϊόντα διατίθενται για αυτούς που αγαπούν το εμβληματικό μοντέλο της Fiat και ενδιαφέρονται για στιλιστικές λεπτομέρειες που συνδυάζουν την καινοτομία με το design: μια μπλούζα με ενσωματωμένα ακουστικά που αποτελεί μια ιδανική λύση για το τζόγκινγκ, ηχεία ενίσχυσης του ήχου για smartphone, τσάντα με έξυπνο φορτιστή κινητού τηλεφώνου ή ειδικοί φακοί για βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών που τραβάει το κινητό σας τηλέφωνο.

Όλα τα προϊόντα της συλλογής που είναι αφιερωμένη στο νέο 500 ξεχωρίζουν για την προσοχή στην λεπτομέρεια και τα ελκυστικά γραφικά που θα καλύψουν τα γούστα και των αντρών και των γυναικών. Άλλα προϊόντα στην συλλογή είναι μπλούζες και t-shirts με το λογότυπο του 500, επικαλύψεις επιφανειών για το ταμπλό, την οροφή και τους καθρέπτες εμπνευσμένα από τα αυτοκόλλητα του αυτοκινήτου κλπ. Η εμπορική διάθεση της συλλογής της Mopar που είναι αφιερωμένη στο νέο μοντέλο της Fiat θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Mopar Vehicle Protection
Οι πελάτες του νέου 500 μπορούν επίσης να βασιστούν στα συμβόλαια service ‘Mopar Vehicle Protection’, τα μόνα εγγυημένα από τη Fiat Chrysler Automobiles. Τα ‘Mopar Vehicle Protection’ παρουσιάστηκαν το 2013 στη γεωγραφική περιφέρεια EMEA και προς το παρόν διατίθενται σε 36 χώρες με πάνω από 50 προϊόντα. Τα ‘Mopar Vehicle Protection’ έχουν εξελίξει μια σειρά από συμβόλαια για service, τα οποία περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά επιλογών σε ό,τι αφορά τη διάρκεια των χιλιομέτρων και σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους πελάτες να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδαγια το αυτοκίνητό τους. Σημαντικό είναι ότι όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς που χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυθεντικά ανταλλακτικά.

Για το νέο 500 είναι επίσης διαθέσιμα προγράμματα επέκτασης εγγύησης και ειδικά προγράμματα σέρβις:

– Το “Maximum Care” που καλύπτει τα ηλεκτρικά και μηχανικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου.
– Το “Powertrain Care” για μηχανικά προβλήματα στον κινητήρα, το κιβώτιο και τη μονάδα ελέγχου.
– Το “Easy Care” για την προαγορά προγραμματισμένων σέρβις συντήρησης σε ανταγωνιστικές τιμές.
– Το “Top Care”, το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση και τα προγραμματισμένα σέρβις συντήρησης.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι τα πακέτα ‘Mopar Vehicle Protection’ συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε όλη την Ευρώπη και την αξία ενός προγράμματος που, σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το νέο ιδιοκτήτη.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fiat εξετάζει να προσθέσει υβριδική έκδοση στο 500e

Τα σημάδια της επιβράδυνσης της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ολοένα και πληθαίνουν, κάτι που φέρνει πολλές εταιρίες στην επανεξέταση της στρατηγικής τους και την...

Η Fiat παρουσιάζει το 500 Tributo Trepiuno

Πριν ακριβώς 20 χρόνια και στην πρεμιέρα της έκθεσης της Γενεύης του 2004, η Fiat παρουσίασε στο περίπτερο της το Trepiuno, ένα concept που...

H Fiat μετονομάζει το τωρινό Panda σε Pandina

Με τον ερχομό του νέου Panda να πλησιάζει η Fiat ανακοίνωσε σήμερα πως μετονομάζει την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου σε Pandina, αφού θα συνεχίσει...

Πέντε πρωτότυπα από τη Fiat

Πέντε νέα πρωτότυπα παρουσίασε σήμερα η Fiat, με τα πρωτότυπα να μας δείχνουν τα μοντέλα παραγωγής που θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Το...
Autoblog.gr