Ο 50 Cent φαλίρισε, έγινε 0 Cent και οδηγεί ένα Smart

Σχετικά άρθρα

50-cent-3

Τελικά εμείς την γλυτώσαμε (;) την χρεοκοπία, αλλά ο 50 Cent έγινε 0 Cent και χρεοκόπησε. Ο 50 Cent, ο διάσημος ράπερ, κατά κόσμο Curtis Jackson, χρεοκόπησε, ζητώντας να υπαχθεί στο άρθρο 11 του πτωχευτικού αμερικανικού κώδικα, κάτι σαν το δικό μας Άρθρο 99. Όχι, η μουσική του δεν σταμάτησε να αρέσει στον κόσμο, αλλά η αιτία είναι ένα video ερωτικού περιεχομένου μιας γυναίκας από τη Φλόριντα, που δημοσιοποίησε ο ίδιος στο διαδίκτυο, χωρίς την άδεια της.

Το κεφάλαιο 11 στο οποίο ζήτησε να ενταχθεί ο ράπερ, προσφέρει στις εταιρείες χρόνο για να αναδιοργανώσουν τα οικονομικά τους, ενώ τους προστατεύει από τις απαιτήσεις των πιστωτών. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, τα στοιχεία της ακίνητης περιουσίας και του χρέους του ράπερ είναι της τάξης των 10 έως 50 εκατ. δολ. (αφότου η WaPo είχε αναφέρει ότι η περιουσία του ανερχόταν «σε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια» το 2007). Η αίτηση πτώχευσης έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από την «καμπάνα» 5 εκατ. δολαρίων που του επέβαλε το δικαστήριο του Μανχάταν σχετικά με την δημοσιοποίηση του video.

Αυτό είναι διάρκειας 13 λεπτών με πρωταγωνιστές την Lastonia Leviston, όπως είναι τ΄όνομά της γυναίκας και ενός πρώην συντρόφου της, του Maurice Murray. Ο διάσημος ράπερ, 50 Cent, διέρρευσε το επίμαχο video με σκοπό να εκδικηθεί τον αντίπαλό του, επίσης ράπερ, Rick Ross, με τον οποίο έχει μακροχρόνια κόντρα. Η Leviston και ο Rick Ross, υπήρξαν ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη. Στο πλαίσιο της κόντρας του με τον ράπερ Rick Ross, έκανε voice over στο video στο οποίο η πρώην σύντροφος του Ross, Lastonia Leviston, κάνει σεξ με τον επόμενο φίλο της. Ο 50 Cent δημοσίευσε το βίντεο 13 λεπτών στο διαδίκτυο και στον σχολιασμό που έκανε ο ίδιος, άφηνε επικριτικά σχόλια για τον Rick Ross και τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

50 cent smart

Η Levinston, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του ράπερ, αισθάνθηκε ταπεινωμένη και τρομοκρατημένη με τη δημοσιοποίηση των ιδιωτικών της στιγμών. «Είναι κάτι που συνέβη σε εμένα. Βρέθηκα να μην έχω επιλογή!», φέρεται να είπε στην κατάθεση της. Το επίμαχο βίντεο που τραβήχτηκε το 2008, το παρέδωσε στα χέρια του 50 Cent, ο πρωταγωνιστής του, Maurice Murray. Ο 50 cent, υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, ότι ο Murray, ήταν σύμφωνος για την δημοσιοποιήση του video.

Η απόφαση του δικαστηρίου ωστόσο, απογοήτευσε τον 50 Cent, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος και αποφάσισε να κηρύξει πτώχευση για να μην πληρώσει τα 5 εκατ. δολάρια. Ο 50 Cent λοιπόν από εχθές θεωρείται και επίσημα χρεοκοπημένος ή τουλάχιστον έχει καταθέσει αίτηση για χρεοκοπία, δηλώνοντας την αδυναμία του να πληρώσει το ποσό στην Levinston. Το αν θα γίνει δεκτή, θα δείξει στο επόμενο διάστημα. Μέχρι να βγει η απόφαση, ο ίδιος έχει αφήσει στην άκρη τα 2 εκατ. δολάρια που έβαζε στο καπό της Lamborghini Murcielago του και οδηγεί ένα Smart

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...