Red Bull: Η επόμενη ευκαιρία μας θα είναι στην Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

P-20150726-00380_News

Η ομάδα της Red Bull πραγματοποίησε τον καλύτερό της αγώνα στην Ουγγαρία και ο λόγος για αυτό δεν αποτελεί γρίφο: Στο Hungaroring η δύναμη του κινητήρα δεν παίζει σημαντικό ρόλο, κι έτσι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με τον Energy F1-2015. Η Red Bull τερμάτισε στις θέσεις 2 και 3 του βάθρου, με την Toro Rosso να δείχνει ικανή για το 4-5, πριν προδώσει τον Carlos Sainz Jr το turbo της Renault.

Όμως, οι πίστες που ακολουθούν (Spa και Monza) θα πονέσουν τους κόκκινους ταύρους από πλευράς απόδοσης. Η ομάδα το γνωρίζει καλά αυτό και ο Christian Horner τοποθετεί την επόμενη ευκαιρία της Red Bull για κάτι καλό, στο νυχτερινό Grand Prix στην Σιγκαπούρη.

Θα ζήσουμε στη στιγμή προς το παρόν και θα σκεφτούμε το Spa μετά το διάλειμμα, και ιδιαίτερα την Monza. Πρόκειται να είναι πολύ πιο δύσκολα από ό,τι στην Ουγγαρία, οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη ευκαιρία μας για να λάμψουμε θα είναι στη Σιγκαπούρη.

Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, εξελίσσοντας το αυτοκίνητο, και ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορούσε να είναι βροχερός ο καιρός στο Spa. Πρέπει να είσαι σε θέση να επωφεληθείς εκείνες τις ημέρες, όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους άλλους.

P-20150724-00544_News

Ο Horner αποφεύγει να αναφερθεί στην Renault, εμφανίζεται όμως ικανοποιημένος από το τμήμα αεροδυναμικής της Red Bull. Και να μην ξεχνάμε πως για αυτούς τους ανθρώπους η φετινή χρονιά αποτελεί ένα μεγάλο τεστ, ύστερα από τη σταδιακή αποχώρηση του Adrian Newey, αλλά και την μεταγραφή του Peter Προδρόμου στην McLaren.

Τα παιδιά στην αεροδυναμική έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις γύρω από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ και μηχανικά έχει υπάρξει μια κάποια βελτίωση. Οι φετινές αλλαγές στους κανονισμούς μας πόνεσαν σε ό,τι αφορά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Αλλά τώρα επανήλθαμε από αυτό, με τους τελευταίους δύο ή τρεις αγώνες να είναι πολύ θετικοί από την πλευρά του σασί.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr