Η Lincoln πιστεύει ότι αυτό που χρειάζεσαι, είναι 30 ρυθμίσεις στο κάθισμα σου!

Σχετικά άρθρα

469230

Δεν ασχολούμαστε συχνά με τη Lincoln γιατί δεν μας δίνει πολλές αφορμές αλλά δεν γινόταν να αγνοήσουμε ένα κάθισμα που δίνει την δυνατότητα ρύθμισης με 30 διαφορετικούς τρόπους. Ξέχνα αυτά που ήξερες. Η Lincoln θέλει να θέσει τα standards όσον αφορά στον αριθμό των ρυθμίσεων που επιτρέπει ένα κάθισμα!

Έμπνευση για αυτά τα καθίσματα –που προς το παρόν βρίσκονται μόνο στο Continental Concept αλλά είναι πρόγευση μίας “νέας εποχής”- είναι τα καθίσματα στα ιδιωτικά jets. Διαθέτουν ένα πατενταρισμένο σύστημα που στην ουσία, είναι μία ανάρτηση που χρησιμοποιεί πλαστικό και αφρό. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό βοηθά το κάθισμα να “αγκαλιάζει” το σώμα. Επιπλέον, τα καθίσματα έχουν τα καθιερωμένα πλέον συστήματα θέρμανσης, ψύξης και μασάζ. Αυτό που καταλαβαίνω με λίγα λόγια, είναι η Lincoln ποντάρει πολλά στα καθίσματα. Και θέλει να το ξέρουμε αυτό!

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...