Spy Video: Mercedes-AMG S63 Convertible

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο1

Ξέρεις ότι η παρουσίαση ενός μοντέλου πλησιάζει όταν βλέπεις τα πρώτα κατασκοπευτικά videos να κυκλοφορούν. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την S63 Cabriolet κατά τις δοκιμές της αλλά όσο η συχνότητα αυξάνεται, τόσο πιο κοντά είναι η επίσημη παρουσίαση.

Παρουσίαση η οποία θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το μοντέλο είναι τετραθέσιο και διαθέτει όπως βλέπεις υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή. Τα καθίσματα εξοπλίζονται με το σύστημα Airscarf το οποίο μεταφέρει ζεστό αέρα στον λαιμό των επιβατών ενώ δεν θα απουσιάζουν φυσικά οι τεχνολογίες που είδαμε για πρώτη φορά στην S-Class και την S-Class Coupe.

Μηχανικά, θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που εξοπλίζουν και τα “αδέρφια” της. Έτσι, η S500 θα φορά τον 4.7 λίτρων V8 με τα 455 άλογα ενώ θα υπάρχουν twin-turbo V6, twin-turbo V8 και V12 στις εκδόσεις S63 και S65 AMG.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...