Κανένα αποδεικτικό στοιχείο πως λήστεψαν τον Button με υπνωτικό αέριο

Σχετικά άρθρα

Jenson Button

Μόνο ομαλές δεν ήταν οι διακοπές του Jenson Button με την Jessica Michibata στο St. Tropez. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 ξύπνησε και διαπίστωσε πως στη βίλα όπου διέμενε είχαν εισέλθει ληστές, οι οποίοι κατάφεραν να φύγουν έχοντας πάρει κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας πάνω από €400.000.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τη ληστεία, προσπαθώντας να εντοπίσει τους ληστές, και τα πρώτα ευρήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Φαίνεται, όμως, πως ο αρχικός ισχυρισμός των Αρχών σχετικά με τη χρήση υπνωτικού αερίου μέσα από το σύστημα κλιματισμού δεν ευσταθεί, καθώς η αστυνομία λέει τώρα πως δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο γύρω από αυτό το σενάριο, ενώ ο αναπληρωτής εισαγγελέας της περιοχής, Philippe Guemas, τονίζει πως όντως δεν έχει βρεθεί κάποια απόδειξη για την ώρα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι’ αυτό. Αυτό (το ότι τους υπνώτισαν) βασίζεται σε προσωπική τους άποψη, καθώς είχαν πόνους στο στομάχι όταν ξύπνησαν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Button, στην περιοχή έχουν γίνει πολλές ληστείες με τον τρόπο αυτό. Ωστόσο, ο Guemas έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Σίγουρα δεν είναι ένα φαινόμενο στο St. Tropez.

Από τον οδηγό της McLaren και από τα άτομα που βρέθηκαν στην βίλα έχουν συλλεχθεί δείγματα αίματος και ούρων, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί ο ισχυρισμός της χρήσης υπνωτικού αερίου, όμως θα πρέπει να περάσουν μέρες μέχρι οι Αρχές να βγάλουν ένα ασφαλές πόρισμα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...