Δες από κοντά το Hyundai Vision G Coupe Concept

Σχετικά άρθρα

472892

H Hyundai στις αρχές της εβδομάδας παρουσίασε το HCD-16 Vision G Coupe concept στο Los Angeles County Museum of Art, πριν το εκθέσει στο Pebble Beach Concours d’ Elegance, απ’όπου είναι και το παρακάτω video.

Το πρωτότυπο αποτελεί πρόγευση για τις μελλοντικές, premium προτάσεις της εταιρίας, με φήμες να λένε ότι οι Κορεάτες ίσως ετοιμάζουν ξεχωριστό brand για τη νέα ναυαρχίδα τους.

Το όνομα του μοντέλου, προέρχεται από το studio στο οποίο σχεδιάστηκε, καθώς το HCD είναι ακρωνύμιο του Hyundai California Design ενώ το “16” υποδηλώνει ότι είναι το 16ο concept που προέρχεται από το συγκεκριμένο studio.

Το Vision G Coupe είναι πολυτελές αλλά διακριτικό. Χαρακτηρίζεται από το μακρύ καπό, την υψηλή beltline και το άκρως χαρακτηριστικό πίσω μέρος. Είναι σχεδιασμένο να απευθύνεται στον ιδιοκτήτη και όχι “στους θεατές” και αυτό είναι εμφανές στο εσωτερικό που ναι μεν είναι πολυτελές, αλλά στοχεύει περισσότερο στην δημιουργία “ατμόσφαιρας” και λιγότερο στην προφανή πολυτέλεια.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο γνωστός Tau, 5-λιτρος V8 της εταιρίας που αποδίδει 420 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 520 Nm ροπής. Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά δεν έχουμε, ενώ το μοναδικό σύστημα στο οποίο αναφέρθηκε η Hyundai κατά την παρουσίαση του πρωτότυπου, είναι η “valet door” που ανοίγει όταν πλησιάζει ο οδηγός σαν να την άνοιξε κάποιος valet.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...