Κανένας εφησυχασμός για τον Hamilton, που πιστεύει ότι ο Rosberg θα γίνει καλύτερος

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2015

Αν και τα 2 δευτερόλεπτα στην τελική κατάταξη δεν είναι μεγάλη διαφορά μεταξύ των Lewis Hamilton και Nico Rosberg, ο Βρετανός είχε έναν άνετο αγώνα χθες, χωρίς να απειλείται από κανέναν άλλον ούτε από τον team-mate, καθώς ο Πρωταθλητής μπορούσε να διαχειρίζεται τη μεταξύ τους διαφορά, η οποία παράμενε σε τέτοια επίπεδα που δεν ήταν ικανή να δώσει ελπίδες στον Γερμανό.

Αυτή ήταν η 6η φετινή νίκη του «Billion Dollar Man», έναντι 3 που έχει ο Rosberg, ενώ τα πράγματα στις κατατακτήριες είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα, αφού το σκορ υπέρ του Hamilton είναι 10-1. Η βαθμολογική τους διαφορά είναι αυτή τη στιγμή στους 28 βαθμούς, αλλά, με 8 αγώνες να απομένουν, ο Lewis αρνείται να δεχτεί πως το πρωτάθλημα οδηγών έχει κριθεί, μιας και ξέρει ότι ο Nico μπορεί να γίνει πιο γρήγορος και σκληρός αντίπαλος.

Δεν ξέρω. Είναι πολύ δύσκολο να δείτε έναν οδηγό να πιστεύει ότι έχει χάσει. Μπορεί ακόμα να πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι και όλα αυτά τα πράγματα. Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, ξέρετε. Θυμάμαι, όταν οδηγούσα με τον Fernando και αυτός δεν μπορούσε να πιστέψει γιατί κάποιες φορές ήμουν πιο γρήγορος. Ήταν σαν να έλεγε «κάτι γίνεται λάθος με το μονοθέσιο, επειδή είμαι ο καλύτερος». Αυτό είναι που θα έλεγε στον εαυτό του, είμαι σίγουρος.

Rosberg-Hamilton

Ο Nico είναι πολύ δυνατός και θα επιστρέψει για να συνεχίσει να μάχεται. Ξέρω ότι το πιστεύει αυτό και ο ίδιος, κάτι που είναι φυσιολογικό για ‘μένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το σημαντικό προβάδισμα που έχει αυτή τη στιγμή ο Hamilton δεν είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοσή του, καθώς γνωρίζει πως τα πράγματα μπορούν εύκολα να αλλάξουν και η πίεση ίσως οδηγήσει σε προσωπικά λάθη. Έτσι, ο 30χρονος θέλει να μεταφέρει την απόδοση του Σαββάτου για την Κυριακή, εκεί όπου κρίνονται τα πάντα.

Δεν κοιτάζω τη διαφορά ως μία εγκατάλειψη ή κάτι τέτοιο, επειδή ποτέ δε θέλουμε ως ομάδα να εγκαταλείπουμε. Στόχος μου όταν επέστρεψα από σπουδαίες διακοπές ήταν να μεταφράσω αυτούς τους εξαιρετικούς γύρους που κάνω στις κατατακτήριες σε νίκες, και ο αγώνας αυτός ήταν η αρχή.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...