Ο Arrivabene δεν περιμένει θαύματα στην Monza από την Ferrari

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2015

Ο στόχος των δυο νικών μέσα στο 2015 έχει ήδη επιτευχθεί για την Scuderia. Ο επόμενος αγώνας γίνεται εντός έδρας για την ομάδα από το Maranello και με αναβαθμίσεις να έρχονται στο power unit των Ιταλών, ίσως οι οπαδοί τους να περιμένουν πολλά από το αποτέλεσμα, ίσως και την καρό σημαία. Όμως, ο Maurizio Arrivabene σπεύδει να χαμηλώσει τον πήχη, τονίζοντας πως δεν θέλει να εξαπατήσει τους οπαδούς.

Δεν αξίζει να μιλάμε για μια σούπερ μονάδα ισχύος, αλλά απλά για μια μηχανή. Τα χαρακτηριστικά της Monza είναι παρόμοια με εκείνα του Spa. Έτσι, ταιριάζει λιγότερο στο αυτοκίνητό μας. Γι ‘αυτό λυπάμαι, επειδή είναι το ιταλικό Grand Prix, αλλά θέλω να είμαστε ρεαλιστές. Δεν πρόκειται να παραπλανήσουμε τους οπαδούς, οπότε προτιμώ να πω τα πράγματα όπως είναι.

Ακόμα και ο Kimi Raikkonen εμφανίζεται προσγειωμένος για τον αγώνα στην Ιταλία, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του Mercedes PU106B Hybrid. Αυτό που θέλει ο Φινλανδός από τις αναβαθμίσεις στην SF15-T, είναι να του επιτρέψουν να πλησιάσει την κορυφή και όχι απαραίτητα να την κατακτήσει.

GP BELGIO F1/2015

Το αυτοκίνητο είχε πολύ καλό κράτημα όλο το Σαββατοκύριακο (στο Βέλγιο). Το τελικό αποτέλεσμα είχε να κάνει με ό, τι συνέβη στις κατατακτήριες δοκιμές. Αν κοιτάξετε τις κατατακτήριες, τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα στο top 10 είχαν (κινητήρα) Mercedes και υποθέτω ότι έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτά τα είδη πίστας.

Ελπίζουμε να έχουμε ένα δυνατότερο Σαββατοκύριακο στο σπίτι μας. Και πάλι, υπάρχουν πολλές ευθείες εκεί, γι ‘αυτό δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι θα φέρουμε κάποια νέα πράγματα, οπότε ελπίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε τουλάχιστον στη μάχη.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr