Ferrari: Στη Monza η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση

Σχετικά άρθρα

GP ITALIA F1/2014

Στο GP Καναδά η Ferrari έφερε την πρώτη αναβάθμιση του κινητήρα της. Παρότι ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας που η Ιταλική ομάδα βρέθηκε εκτός βάθρου, ο επί κεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Scuderia, Maurizio Arrivabene, δήλωσε ικανοποιημένος από την βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα.

Θέλαμε θετικές απαντήσεις όσον αφορά την αναβάθμιση του κινητήρα και τις πήραμε. Δυστυχώς αυτό το σαββατοκύριακο δεν ήταν καλό λόγω διαφόρων συνθηκών, αλλά η απόδοση του κινητήρα ήταν καλή.

marchionne_detroit_getty

Το μεγάλο αφεντικό της Ferrari, ο Sergio Marchionne, ανέφερε το πόσο θετικό είναι φέτος που οι κανονισμοί επιτρέπουν τη μερική αναβάθμιση των κινητήρων. Κάτι το οποίο ζητάει για το 2016 τόσο η McLaren-Honda όσο και η Renault.

Αν είχαμε “παγώσει” τους κινητήρες θα είχαμε σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Νομίζω πως εκείνες οι μέρες είναι πλέον στο παρελθόν. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα και θα δούμε και στην πορεία κάποιες σταδιακές βελτιώσεις. Η Monza θα είναι άλλο ένα κομβικό σημείο στην εξέλιξη του μονοθεσίου.

ΠηγήMotosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...