Ο Magnussen έσπασε το χέρι του, κάνοντας ποδήλατο

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen.

Ο νεαρός Δανός προπονούνταν με το ποδήλατό του, μια από τις αγαπημένες του ασχολίες, όταν έπεσε και έσπασε το αριστερό του χέρι. Ευτυχώς για τον ίδιο, δεν πρόκειται για άσχημο τραυματισμό, με την αποκατάσταση να αναμένεται να κρατήσει 3 εβδομάδες. Εκπρόσωπος της McLaren επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως ο Magnussen δεν θα παραβρεθεί με την ομάδα στην Σιγκαπούρη.

Ο Kevin έχει τονίσει πως θέλει να αγωνίζεται του χρόνου, με την McLaren να μην του κλείνει τον δρόμο, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να συνεχίσει μαζί της την καριέρα του. Μια πιθανή επιλογή θα ήταν η νεοσύστατη ομάδα του Gene Haas, για την οποία ο Magnussen δεν θα είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να τρέξει.

Δεν πρόκειται να αναφέρω τις ομάδες με τις οποίες βρίσκομαι σε επαφή. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως ήδη έχει αναφερθεί ευρέως ότι είμαι στις σκέψεις της Haas. Στην πραγματικότητα, ο Gene το έχει παραδεχθεί αυτό σε πρόσφατες συνεντεύξεις του.

Νομίζω ότι και ο Guenther (Steiner, επικεφαλής της ομάδας), και οι δύο είναι πολύ έξυπνοι άντρες, και ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται να ξεκινήσουν με τη νέα ομάδα τους στην F1, είναι έξυπνος και καινοτόμος. Οπότε, ναι, αν δεν υπάρχει αγωνιστική θέση διαθέσιμη για εμένα στην McLaren, τότε φυσικά και θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ για τον Haas.

Gene Haas Formula One Press Conference

Από τη δική του πλευρά, ο Gene Haas δεν αναφέρθηκε ξανά στους οδηγούς, αλλά στην ομάδα του. Μάλιστα, με την στενή σχέση που υπάρχει με την Ferrari και τη γνωστή αξιοπιστία και απόδοση των εξαρτημάτων που θα χρησιμοποιήσει η Haas F1 από αυτή, ο ιδιοκτήτης της πιστεύει πως μπορεί να εκπλήξει στο πρώτο χειμερινό τεστ.

Τα πάντα παίρνουν πολύ χρόνο. Ο κόσμος σκέφτεται μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα μέσα σε λίγους μήνες και να πας στο τοπικό κατάστημα και να αγοράσεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά δυνατό.

Όλα πρέπει να αγοραστούν ή να κατασκευαστούν, κι αυτό απαιτεί ένα εκπληκτικό ποσό χρόνου. Όλα μας έχουν πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι περιμέναμε. Αλλά τώρα που είχαμε αρκετό χρόνο για να το κάνουμε, πιθανότατα θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι άλλες ομάδες στην πρώτη τους χρονιά.

Μαθαίνουμε τα πράγματα σε ρυθμό που τον αισθανόμαστε σαν χελώνας, αλλά αυτό μας δίνει χρόνο για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Όταν θα πάμε στις δοκιμές στην Ισπανία, θα εκπλήξουμε τον κόσμο. Θα είμαστε έτοιμοι.

[Πηγές: GMM, Autosport, Motorsport.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...