Το Proton Perdana έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του, και μοιάζει με το Insignia

Σχετικά άρθρα

2016 Proton Perdana

Η, όχι και τόσο γνωστή στο ελληνικό κοινό, μαλαισιανή Proton, παρουσίασε ανεπίσημα μια νέα ταινία ονόματι Filem Kapsul, το ανανεωμένο Perdana.

Το δεύτερης γενιάς μεσαίο sedan της εταιρίας έκανε το ντεμπούτο του πριν σχεδόν δύο χρόνια και τώρα η Proton του έκανε τις κατάλληλες αισθητικές αλλαγές. Το μοντέλο, που βασίζεται στην 8η γενιά του Honda Accord έχει σχεδόν νέο πίσω μέρος, που φέρνει αισθητά σε αυτό του Opel Insignia.

2016 Proton Perdana

Το Perdana facelift θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2016, και θα εφοδιάζεται με κινητήρες της Honda αλλά ενδέχεται και με κάποιους turbo με άμεσο ψεκασμό της Proton. Τουλάχιστον αυτό υποθέτουν τοπικά μέσα, καθώς η Proton αγόρασε όλες τις τεχνολογίες κινητήρων της Petronas, το 2012, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν θα είναι έτοιμοι αυτοί για το νέο Perdana. Τέλος, εκτός από τα παραπάνω, η Proton έχει ανακοινώσει ότι και η καμπίνα θα είναι νέα, ώστε να διαφοροποιείται από το Accord.

2016 Proton Perdana

Πηγή akhmuadz
Πηγήpaultan.org

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...