BMW M5 E39, η δημιουργία ενός θρύλου

Σχετικά άρθρα

502066

Προσωπικά λατρεύω τα χαζεύω videos που δείχνουν μοντέλα αρκετά περασμένων χρόνων, και τότε που το internet δεν ήταν και πολύ διαδεδομένο. Ο λόγος απλός, τότε δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση τους και πολύ δύσκολα θα τα έβλεπες κάπου. Αν μιλάμε και για την BMW M5 (E39) του 1998, τότε το σχεδόν μισής ώρας video είναι πολύ εύκολο να περάσει.

Έτσι, παρακάτω θα δεις στην αρχή διάφορες λεπτομέρειες του σχεδιασμού του αυτοκινήτου, με όμορφα εξωτερικά και εσωτερικά πλάνα, μετά θα δεις την καρδιά του αυτοκινήτου, τα φρένα του, καθώς και τις δοκιμές για τον εμπρός άξονα του μοντέλου, ενώ τέλος, δε λείπουν πλάνα από το Nurburgring.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 1998, για να μπει στην παραγωγή αργότερα εκείνο το έτος στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Dingolfing, στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις απλές 5-άρες. Να θυμίσω ότι κάτω από το καπό υπήρχε ο 4.9-λίτρων V8 κινητήρας με κωδική ονομασία S62, που απέδιδε 400 άλογα και 500 Nm ροπή. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...