Η Koenigsegg δεν θα βγάλει entry-level supercar

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg Agera R BLT (4)

Ο Christian von Koenigsegg απατώντας σε ερωτήσεις που του κάνουν άνθρωποι απ’όλο τον κόσμο στο ειδικό section στο site της εταιρίας, αποκάλυψε πως η εταιρία του δεν θα βγάλει στην αγορά κάποιο entry-level supercar απόδοσης μεταξύ 500 και 700 ίππων.

Ο Koenigsegg τόνισε πως το μοντέλο αυτό θα έμπαινε σε μια ήδη “κορεσμένη αγορά” supercars, με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες να προσφέρουν αντίστοιχο μοντέλο. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

Έχεις Porsche και προσπαθείς να ξεπεράσεις τη Ferrari. Έχεις McLaren και προσπαθείς να ξεπεράσεις τη Ferrari. Έχεις Ferrari και προσπαθείας να ξεπεράσεις την McLaren, την Porsche και την Lamborghini. Υπάρχει υπερπαραγωγή στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα συναρπαστικό, πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο στη κατηγορία αυτή. Ένα αυτοκίνητο που θα ήταν επιθυμητό από πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, δεδομένου πως είμαστε μια μικρή εταιρία σε σύγκριση με τις άλλες εταιρίες, το αυτοκίνητό μας θα ήταν πολύ πιο ακριβό λόγω των μεθόδων παραγωγής που έχουμε και του μειωμένου όγκου παραγωγής.

Τέλος, ο Koenigsegg αμφισβήτησε πως οι κατασκευαστές supercars που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη αγορά κερδίζουν χρήματα από τα μοντέλα αυτά, ενώ κλείνοντας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Koenigsegg να προσφέρει στο μέλλον ένα πιο προσιτό supercar, αλλά για την ώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...