Δες τις λειτουργίες του ψηφιακού πίνακα οργάνων του νέου Honda Civic

Σχετικά άρθρα

17224283411863094733

Ένα μέλος του forum CivicX ανέβασε video που μας δείχνει από κοντά και πολύ λεπτομερώς το νέο Honda Civic Sedan, που παρουσιάστηκε πριν 3 εβδομάδες, με το επίσημο ντεμπούτο του να γίνεται στις 20 Νοεμβρίου στην έκθεση του Los Angeles.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της δέκατης γενιάς του Civic βρίσκεται στο Touring επίπεδο εξοπλισμού, με το πιο σημαντικό μέρος του video να είναι όταν “επεξεργάζεται” τη καμπίνα. Σε αυτή είναι προφανής η πρόθεση της Honda να μετακινήσει το νέο Civic σε πιο upmarket περιοχές. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι καλύτερης ποιότητας και η συναρμογή τους αναβαθμισμένη. Το ίδιο θα έλεγε κανείς και για τον σχεδιασμό της καμπίνας αλλά και για την τεχνολογία που είναι πλέον διαθέσιμη. Το συγκεκριμένο διαθέτει θερμαινόμενα και τα πίσω καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικό χειρόφρενο και πανοραμική ηλιοροφή.

507390

Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρονικό χειρόφρενο, κάθισμα οδηγού με ρυθμιζόμενη στήριξη, αυτόματο κλείδωμα κ.ά. Στον τομέα της ψυχαγωγίας, υπάρχει επίσης διαθέσιμο ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών και υποστήριξη Android Auto και Apple CarPlay. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι προσφερόμενοι χώροι για τους επιβάτες έχουν αυξηθεί ενώ χάρη σε νέες τεχνολογίες μόνωσης, οι διαρροές αέρα στην καμπίνα έχουν μειωθεί κατά 58%.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας με χωρητικότητα 1.5 λίτρων που συνδυάζεται αποκλειστικά με CVT κιβώτιο, και ενώ η Honda δεν έσωσε στη δημοσιότητα ιπποδυνάμεις, μαθαίνουμε θα αποδίδει περίπου 173 άλογα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

https://youtu.be/xZa1YnMw_yk

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...