Διέρρευσε η ροπή του νέου Honda Civic Si

Σχετικά άρθρα

Η Honda στην έκθεση του Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο παρουσίασε το Civic Si, την έκδοση του Civic που τοποθετείται ανάμεσα στην Sport έκδοση και στο κορυφαίο Type R, και θα τεθεί απέναντι στα Volkswagen Golf GTI και Ford Focus ST.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική, και παρά τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου εδώ και 4 μήνες, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτω από το καπό το Civic Si θα έχει τον turbo 1.500άρη τετρακύλινδρο κινητήρα, με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες να λένε ότι θα αποδίδει 230 άλογα. Σύμφωνα, όμως, με σημερινή διαρροή μαθαίνουμε ότι η ροπή του μοντέλου θα ανέρχεται στα 260 Nm, με την δύναμη να περνά στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

To Honda Civic Si θα προσφέρεται σε coupe και sedan έκδοση, και φοράει ζάντες 19″, ενώ διαθέτει ένα αεροδυναμικό bodykit με σταθερή πίσω αεροτομή, κεντρική απόληξη εξάτμισης και στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα όπως και κόκκινα πατάκια.

Η Honda αναφέρει πως το Civic Si έχει ενεργητικά αμορτισέρ, νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Τέλος, η εταιρία αναφέρει πως το νέο Civic Si είναι το καλύτερο, δυνατότερο και γρηγορότερο Si που έχει κατασκευάσει ποτέ.

ΠηγήCivicX.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...