Η Mercedes θέλει να δει τον Pascal Wehrlein στη Manor το 2016

Σχετικά άρθρα

Pascal Wehrlein

Δύσκολα μπορεί να βρει κανένας κάποιον οδηγό αγώνων που να μη θέλει να βρεθεί κάποτε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Pascal Wehrlein έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως θέλει να βρεθεί στη Formula 1, και σίγουρα το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο στο DTM, τον κάνει ελκυστικό για τις μικρές τουλάχιστον ομάδες.

Μία εξ αυτών είναι η Manor, η οποία, από τη νέα σεζόν, θα έχει στην πλάτη των μονοθεσίων της power unit από τη Mercedes, εταιρεία με την οποία είναι συνδεδεμένος ο νεαρός Γερμανός οδηγός. Η ομάδα του Brackley σίγουρα θέλει ο Pascal να κάνει το μεγάλο βήμα και να γίνει επίσημος οδηγός στη Formula 1, ωστόσο ο επί κεφαλής της Mercedes AMG, Toto Wolff, τονίζει πως δε θέλει για την ώρα να πάρει την προσοχή του από το DTM, αλλά και ότι δε σκοπεύει να αναλάβει τη μισθοδοσία του σε περίπτωση που αυτό είναι προϋπόθεση για να αγωνιστεί στη Manor.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση και δεν έχουμε ακόμα το πρόγραμμα νέων οδηγών. Έχουμε μαζί μας τον Pascal, αλλά είναι κυρίως επικεντρωμένος στο DTM και δε θέλω να του πάρω την προσοχή από εκεί. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις δοκιμές μαζί μας, αλλά θα ήθελα να δω τι θα γίνει με το DTM. Είναι πιθανό, αλλά θέλει να γίνουν πολλά πράγματα μαζί και θα μπορούσε να μη συμβεί αυτό.

Η σκληρή πραγματικότητα όσον αφορά τα οικονομικά είναι ότι η Manor θα πρέπει να αναχρηματοδοτήσει τον εαυτό της και να αυξήσει τον προϋπολογισμό της. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήμασταν έτοιμοι να βάλουμε εμείς έναν οδηγό με χρήματα που θα μπορούσαν να βγάλουν αυτοί (σ.σ. εννοεί τη Manor) από τη στιγμή που έχουν τους κινητήρες μας. Αυτό θα ήταν πιο ελκυστικό για έναν νέο οδηγό.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα