Η Skoda κάνει φάρσα και τρομάζει ανυποψίαστους πελάτες

Σχετικά άρθρα

Skoda Prank

Η τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, κάτι που αφορά τα αυτοκίνητα. Πλέον, τα οχήματα μπορούν να συνδεθούν με τα smartphones, προκειμένου να επεκταθούν οι δυνατότητες των έξυπνων κινητών σε αυτά. Όσο, όμως, κι αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, δεν γίνεται ακόμα να συνδέσουμε ένα αυτοκίνητο με τον εαυτό μας.

Βέβαια, η Skoda ισχυρίζεται ότι αυτό γίνεται! Φυσικά και πρόκειται για μία φάρσα, την οποία έκανε η Skoda Αυστραλίας τους πελάτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το Fabia. Ο υπάλληλος τους έδειχνε πως μπορεί να συνδέσει το αυτοκίνητο σε μία θύρα που βρίσκεται στο χέρι του μετά από χειρουργική επέμβαση, ώστε το τσιπ που είναι κάτω από το δέρμα να μπορεί να δίνει εντολές στο αυτοκίνητο.

Τα «θύματα» αρχικά έμειναν έκπληκτοι, αλλά στη συνέχεια ο υπάλληλος τους είπε πως όλα είναι μία φάρσα. Αρκετά έξυπνος τρόπος για να διαφημίσει η Skoda το σύστημα SmartLink που διαθέτει το νέο Fabia.

https://www.youtube.com/watch?v=dVqNiamVUz0

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...