Η Rezvani ετοιμάζει το 700 ίππων Beast X

Σχετικά άρθρα

2015-rezvani-beast_100514473_l

Δεν έχουν περάσει παρά 4 μήνες από την παρουσίαση του Rezvani Beast και μόλις 1 μήνας από το λανσάρισμα του Beast Speedster και η εταιρία ετοιμάζει κάτι πολύ… “beastly”. Να θυμίσουμε ότι το Beast βασίζεται στο Ariel Atom και στην κορυφαία του έκδοση, κινείται από έναν twincharged –turbo με supercharger– 2.4 λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 500 άλογα. Θα υπέθετε κανείς ότι αυτά είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για το 748 κιλών, ανθρακονημάτινο “Θηρίο”… και θα υπέθετε λάθος!

Κατά την παρουσίαση της ανοιχτής έκδοσης του μοντέλου, ο CEO της εταιρίας, Ferris Rezvani αποκάλυψε ότι η εταιρία του ήδη ετοιμάζει μία ακόμα ισχυρότερη εκδοχή του Beast. Το μοντέλο, θα ονομάζεται Beast X και θα διαθέτει 700 άλογα! Για να πιάσει αυτή την απόδοση, οι μηχανικοί θα αντικαταστήσουν τον supercharger με ένα ακόμα turbo το οποίο θα δουλεύει σειριακά με το ήδη υπάρχον. Οι αλλαγές όμως δεν θα περιοριστούν στα μηχανικά. Θα συνοδεύονται και από νέο look. Το Beast X θα έχει περισσότερες εισαγωγές αέρα, μεγάλη πίσω αεροτομή, αντίστοιχου μεγέθους εμπρός spoiler και πολλά άλλα που θα φροντίζουν να μένει στον δρόμο… Πόσο θα κοστίζει; Είναι πολύ νωρίς για να υποθέσουμε αλλά φανταζόμαστε κοντά στα $200.000.

ΠηγήBoldride

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...