Βάλε κι εσύ την υπογραφή σου για την επιστροφή των V10 στην F1

Σχετικά άρθρα

Honda F1 V10

Οι περισσότεροι οπαδοί της Formula 1 είναι πλήρως απογοητευμένοι με την «οικολογική και οικονομική» στροφή που έχει κάνει το άθλημα από την περασμένη σεζόν. Εδώ και περίπου δύο χρόνια, είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τον άθλιο ήχο των turbo V6 κινητήρων, 1,6 λίτρων, να στροφάρουν στις μόλις 12.000 σ.α.λ., όταν παλαιότερα είχαμε μάθει σε υψηλόστροφα ατμοσφαιρικά μοτέρ με 8, 10 ή και 12 κυλίνδρους, που ο ήχος τους ήταν ικανός να αναστήσει και νεκρούς.

Όσο αντίθετος κι αν είναι ο Bernie Ecclestone με τα τωρινά power units, η FIA δε φαίνεται να σκοπεύει να γυρίσει σε ατμοσφαιρικούς κινητήρες, ψάχνοντας τρόπους να βελτιώσει τον ήχο και τη δύναμη των κινητήρων που έχουμε τώρα. Για το 2017 είναι προγραμματισμένες μεγάλες αλλαγές, όπου ενδέχεται να δούμε κινητήρες που να αποδίδουν κοντά στα 1.000 άλογα, αλλά δυστυχώς η τωρινή διάταξη δεν πρόκειται να αλλάξει.

Μία κίνηση στο Διαδίκτυο που ζητά πίσω τους V10 κινητήρες, θέλει τη συμμετοχή σου και πιο συγκεκριμένα την «υπογραφή» σου, ώστε να αποκτήσει δύναμη για να διαμαρτυρηθεί και να δείξει έμπρακτα πως ο κόσμος λατρεύει τους V10. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το όνομα και το e-mail σου, με τον στόχο να είναι 50.000.0000 υπογραφές. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί μόλις 1.500, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σε αποτρέψει από το να πάρεις κι εσύ μέρος, ειδικά από τη στιγμή που έχεις την επιλογή να αποκρύψεις το όνομά σου. Η λίστα είναι εδώ.

Πηγήipetitions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...