Τον πρώτο του manager απέκτησε ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Δεν έχουν όλοι οι αθλητές manager, καθώς μερικοί κρίνουν ότι δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Ένας από αυτούς ήταν ο Daniel Ricciardo, ο οποίος απέκτησε τον πρώτο του manager. Ο οδηγός της Red Bull Racing είχε επισημάνει στο παρελθόν πως δεν χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον συμβουλεύει και να «διαχειρίζεται» την καριέρα του, αφού ουσιαστικά αυτό το είχε αναλάβει η Red Bull.

Τα πράγματα τώρα, όμως, ίσως ν’ αλλάξουν, αφού η λογική λέει πως ο Ricciardo δε θα μείνει για πάντα στο Milton Keynes, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε και το ενδεχόμενο αποχώρησης της αυστριακής ομάδας από τη Formula 1. Έτσι, ο 26χρονος έχει πλέον δίπλα του τον Simon Bayliff, ο οποίος ήταν manager αρκετών αθλητών, μεταξύ αυτών και ο David Beckham. Ο Bayliff είπε για τον νέο του πελάτη:

Ο Daniel είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο συναρπαστικούς και ταλαντούχους οδηγούς αυτή τη στιγμή στη Formula 1. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά εντός κι εκτός πίστας έκαναν την ομάδα μας πολύ ενθουσιασμένη στο να δουλέψουμε μαζί και να τον βοηθήσουμε να πετύχει τις εμπορικές του φιλοδοξίες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...