Η καλύτερη ζωντανή συνέντευξη

Σχετικά άρθρα

1497341996573004971

Ο λόγος που το προηγούμενο σαββατοκύριακο διαταράχθηκε εντόνως το πρόγραμμα στο αγώνα της Formula 1 στο Austin ήταν οι σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή το τελευταίο διάστημα. Η συνεχόμενη κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα, χθες, και κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του τοπικού καναλιού KVUE να πραγματοποιηθεί η πιο περίεργη ζωντανή συνέντευξη και παράλληλα ενημέρωση των καιρικών συνθηκών.

Ο Kerry Packer ήταν ένα από τα θύματα των καταρρακτωδών βροχών, με τα νερά να εισήλθαν στο αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα να επιπλέει κατά μήκος του δρόμου. Ο Τεξανός γρήγορα κατάλαβε ότι θα έπρεπε να βγει από αυτό και να αρπάξει κάτι για να σώσει τη ζωή του. Έτσι κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο, ανέβηκε σε αυτό, και έκανε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καλέσει τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κεντρικός παρουσιαστής μη γνωρίζοντας την κατάσταση του Packer τον ρώτησε γενικά πως είναι αυτός και η γυναίκα, για να πάρει απάντηση ότι βρίσκεται πάνω σε ένα δέντρο ύψους σχεδόν 6 μέτρων, είναι καλά στην υγεία του, παρότι κάνει λίγο κρύο και περιμένει βοήθεια. Οι παρουσιαστές σάστισαν και τον ρώτησαν να περιγράψει ακριβώς το περιστατικό και την κατάσταση του καιρού, και εύχομαι να ειδοποιήθηκαν τα σωστικά συνεργεία ώστε να βοήθησαν τον Packer να πάει σπίτι του.

https://youtu.be/0skAEQb07jw

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...