Ο Montoya αξιολογεί τους Alonso, Hamilton και Vettel

Σχετικά άρθρα

Juan Pablo Montoya

Οι οδηγοί με τα περισσότερα πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή στη Formula 1 είναι οι Sebastian Vettel (4 τίτλοι), Lewis Hamilton (3 τίτλοι) και Fernando Alonso (2 τίτλοι). Οι τριάδα των οδηγών θεωρείται από τους περισσότερους ως η καλύτερη αυτή τη στιγμή στο άθλημα, ενώ πολλές είναι οι συζητήσεις που έχουν γίνει για το ποιος από τους τρεις είναι ο καλύτερος και ο ταχύτερος, ποιος δεύτερος και ποιος στην τρίτη θέση.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει η γνώμη παραγόντων ή οδηγών που έχουν περάσει από τη Formula 1, όπως είναι ο Juan Pablo Montoya. Ο Κολομβιανός, που θα δοκιμάσει την Porsche 919 Hybrid, μιλά για τους τρεις Πρωταθλητές, τονίζοντας ότι ο αγαπημένος του είναι ο Ferni, αλλά δε σταματά εκεί.

Ο Fernando είναι ο ήρωάς μου. Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να είναι δύσκολη για έναν οδηγό σαν κι αυτόν. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και θα έλεγα κι εγώ τα ίδια που είπε κι αυτός στην ενδοεπικοινωνία της Ιαπωνίας.

Νομίζω ότι ο Vettel είναι ο πιο ολοκληρωμένος και αυτός που δουλεύει πιο σκληρά, αλλά στην ταχύτητα μπροστά είναι ο Alonso. Ο Hamilton είναι ανάμεσα σε στον Alonso και τον Vettel, γι’ αυτό και τα πηγαίνει καλά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...