Δοκιμές με την Porsche 919 Hybrid θα κάνει ο Juan Pablo Montoya

Σχετικά άρθρα

Juan Pablo Montoya

Η καριέρα του Juan Pablo Montoya στη Formula 1 δεν ήταν σίγουρα πετυχημένη. Ο Κολομβιανός οδήγησε για τις BMW Williams και McLaren-Mercedes, τερματίζοντας δύο φορές τρίτος στο πρωτάθλημα, το 2002 και το 2003. Το 2006 αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Formula 1 στα μέσα της σεζόν, μετακομίζοντας στα NASCAR και πέρυσι στα IndyCar. Μάλιστα φέτος πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, χάνοντας τον τίτλο στην ισοβαθμία με τον Αμερικανό Scott Dixon.

Ο… τρελός Κολομβιανός θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική του καριέρα, καθώς θα κάνει δοκιμές με την Porsche 919 Hybrid, όπως ήταν πιθανό. Ο 40χρονος θα δοκιμάσει το γερμανικό αγωνιστικό του WEC στην πίστα του Μπαχρέιν στις 22 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά από το τέλος στο πρωτάθλημα αντοχής. Προσωπικά αυτό μου φαίνεται ως στόχος για να αγωνιστεί στον 24ωρο αγώνα του Le Mans του 2016. Για να δούμε αν θα καταφέρει να γίνει ακόμα ένας πιλότος της Formula 1 που παίρνει μέρος στον διάσημο αυτό αγώνα.

ΠηγήLe Mans

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...