Η Haas θα διάλεγε τον Magnussen σε περίπτωση που ήταν αρνητικός ο Grosjean

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen

Αν και ο Kevin Magnussen θεωρούσε δεδομένη την αγωνιστική θέση για το 2016, τα πράγματα άλλαξαν και ο Δανός δύσκολα θα καταφέρει να είναι στο grid την επόμενη σεζόν. Αυτή την ευκαιρία δε θα την έχει σίγουρα στη McLaren, από την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ενώ η προσπάθειά του να βρει θέση επίσημου οδηγού σε κάποια μικρή ομάδα είναι και αυτή αποτυχημένη.

Ο 23χρονος μάλλον δεν ήταν τυχαία σίγουρος πως θα είναι στο grid το 2016, καθώς είχε συνομιλίες με τη Haas, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Αυτή δεν ήταν άλλος από τον Romain Grosjean, τον οποίο οι Αμερικανοί προτίμησαν και είχαν τον Magnussen για εναλλακτική μόνο σε περίπτωση που ο Γάλλος έλεγε το όχι, όπως λέει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Gene Haas.

Μιλήσαμε με τον Magnussen, που είναι ένας πολύ καλός υποψήφιος. Είχε μεγάλο σεβασμό από την ομάδα της McLaren. Στην πραγματικότητα, αν ο Romain είχε αρνηθεί, θα είχαμε πάρει τον Magnussen για τη βασική θέση.

Ο Magnussen δεν ήταν ο μοναδικός οδηγός εκτός του Grosjean με τον οποίο μίλησε η ομάδα. Υπήρξαν επαφές και με τον Nico Hulkenberg, ωστόσο ο Γερμανός προτίμησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Force India για ακόμα δύο χρόνια, μέχρι και το 2017. Ο δεύτερος οδηγός της Haas δεν είναι άλλος από τον Esteban Gutierrez.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...