Ο Hamilton αμφισβητεί τις ικανότητες του Vettel

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Vettel

Γνώμη για όλους και για όλα έχει ο Lewis Hamilton. Αντιθέτως, δεν έχει φραγμούς, καθώς προσβάλει ακόμα και τον Michael Schumacher, χωρίς να σέβεται την κατάσταση που βρίσκεται ο πολυπρωταθλητής, ενώ στη συνέχεια προσπαθεί ανεπιτυχώς να μας πείσει ότι οι δηλώσεις του δεν ήταν αυτές που ακούσαμε.

Το επόμενο θύμα του Πρωταθλητή είναι ο Sebastian Vettel. Φέτος και πέρυσι, ο Γερμανός δεν ήταν αντίπαλος για τον 30χρονο, αλλά, από το 2010 μέχρι και το 2013, ο Seb κέρδισε 4 πρωταθλήματα, κάτι που σίγουρα ενοχλεί τον οδηγό της Mercedes. Ο Hamilton τώρα αμφισβητεί το πόσο καλός οδηγός είναι ο Vettel, εξηγώντας ότι ποτέ δεν έτρεχε με έναν πραγματικά κορυφαίο οδηγό, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε την ταχύτητά του.

Τον σέβομαι πολύ, αλλά είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πόσο καλός είναι πραγματικά. Ποτέ δεν ήταν σε μια ομάδα με κάποιον σαν τον Fernando Alonso, αλλά πάντα είχε οδηγούς σαν τον Mark Webber, που δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, και τον Kimi Raikkonen, που δεν έχει την καλύτερη προσωπική απόδοση.

Lewis Hamilton

Ο τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε και για το παρελθόν του στη McLaren και ειδικότερα στην κόντρα του με τον Fernando Alonso το 2007. Ο «Billion Dollar Man» λέει πως έχει και είχε τεράστια πίστη στις ικανότητές του, γνωρίζοντας ήδη από το πρώτο του Grand Prix πως θα αποτελέσει σκληρό αντίπαλο για τον Alonso.

Δε θα έλεγα ότι είναι αυτοπεποίθηση, αλλά μια τεράστια πίστη στον εαυτό μου. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πριν από το ντεμπούτο μου, το 2007, ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να κερδίσω τον Fernando, αλλά επίσης ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω.

Θυμάμαι πριν από τον πρώτο αγώνα τον Ron Dennis να μου λέει πως δεν έπρεπε να στενοχωρηθώ αν ο Alonso με κερδίσει με μεγάλη διαφορά. Αλλά, εγώ ήξερα πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Νομίζω πως το καλάμι που βρίσκεται πάνω ο Hamilton γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Ο Βρετανός έχει φτάσει σε ένα σημείο που αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα και αυτό δε φαίνεται ν’ αλλάζει· αντίθετα, η αλαζονεία του –όπως λέει και ο Jenson Button– μεγαλώνει όσο αυξάνονται οι επιτυχίες του.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα