Η Abarth επιβεβαιώνει το 500X Abarth και την επιστροφή στο WRC με το 124 Spider

Σχετικά άρθρα

Fiat_500X_Abarth_Avant

Το αφεντικό της Abarth, Paolo Gagliardo, σε συνέντευξη που παραχώρησε, επιβεβαίωσε την Abarth έκδοση του 500X, ενώ άφησε να εννοηθεί και η επιστροφή στο WRC με ένα ειδικά τροποποιημένο 124 Spider.

To 500Χ Abarth, που το έχουμε δει σε spy video, θα χαμηλώσει, θα εξοπλιστεί με επιθετικό bodykit, μεγαλύτερους τροχούς και φυσικά, πιο sport εσωτερικό με bucket καθίσματα, διαφορετικά όργανα κλπ. Κάτω από το καπό του θα υπάρχει ο 1.400αρης υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας απόδοσης κοντά στα 200 άλογα.

Ο Gagliardo συμπλήρωσε πως η FCA θέλει να αυξήσει τις αντιπροσωπείες της Abarth παγκοσμίως και από τις 300 που είναι σήμερα, θα αυξηθούν στις 750 μέσα στα επόμενα χρόνια, με την Abarth να υποστηρίζει πως φέτος θα δει αύξηση των πωλήσεων της κατά 50%, φτάνοντας τις 10.000 μονάδες.

Σε ότι αφορά την επιστροφή της Fiat στο WRC. Οι πρώτες φήμες κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα τις επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο Gagliardo, ο οποίος δήλωσε πως σχεδιάζεται μια αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider, η οποία ενδεχομένως θα ξεκινήσει να τρέχει στο WRC από το 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...