Jeep Wrangler Hellcat. Μόνο στην Αμερική αυτά!

Σχετικά άρθρα

534918

Όπως θα γνωρίζεις, ο Hellcat V8 είναι ένα κτήνος 717 ίππων και 880 Nm ροπής που τοποθετείται στα ομώνυμα Dodge Challenger και Charger. Όπως επίσης θα γνωρίζεις, φημολογείται το λανσάρισμα του Jeep Grand Cherokee Trackhawk που θα κινείται από αυτόν ακριβώς τον κινητήρα. Όμως οι Αμερικάνοι είναι αυτοί που τοποθετούν όποιον V8 έχουν πρόχειρο σε όποιο όχημα έχουν πρόχειρο. Οπότε το πρώτο “Hellcat swap” δεν θα μπορούσε να αργήσει να εμφανιστεί. Αυτό λοιπόν είναι το Hauk Hellcat.

534928

Η εταιρία Hauk Designs, πήρε τον supercharged V8 και τον έβαλε σε ένα Jeep Wrangler Rubicon. Το κιβώτιο που χρησιμοποιήθηκε είναι το 5G-Tronic της Mercedes-Benz ενώ για να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, αναβαθμίστηκε η ανάρτηση, η μετάδοση, οι ζάντες και τα ελαστικά καθώς και το σύστημα πέδησης.

9591888_orig

Περιέργως, το Hauk Hellcat δεν είναι κάποιο one-off που κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να κερδίσει η εταιρία κάποια λεπτά δημοσιότητας. Όχι. Το βελτιωμένο μοντέλο θα κατασκευαστεί σε 50 αντίτυπα. Το κακό είναι ότι δεν γνωρίζουμε την τιμή τους… κάτι μου λέει όμως ότι δεν θα είναι φθηνό!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr