Η Ford παρουσίασε το Focus Sport

Σχετικά άρθρα

Ford_Focus_Sport_01

H Ford στην έκθεση των βελτιωτών στο Essen της Γερμανίας, παρουσίασε το Focus Sport. Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες είναι η αντίστοιχη πρόταση των Red and Black editions του Fiesta, με την sport έκδοση του μεσαίου hatchback να τοποθετείται κάτω από το Focus ST.

Είναι διαθέσιμο σε Race Red ή Panther Black χρώμα, με τις χρωματικές αντιθέσεις να εντοπίζονται στη μάσκα, στο σπόιλερ του εμπρός προφυλακτήρα, στην οροφή, στον διαχύτη και στα καπάκια των καθρεφτών, με το οπτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται με τις μαύρες 18άρες ζάντες. Στο εσωτερικό επικρατεί το ίδιο δίχρωμο μοτίβο, με τον λεβιέ ταχυτήτων, το χειρόφρενο, το τιμόνι και τα καθίσματα να διαθέτουν κόκκινες ραφές, ενώ υπάρχουν και αλουμινένια πεντάλς.

Μηχανικά, το Focus Sport θα προσφέρεται με τον 1.5-λίτρων EcoBoost απόδοσης 150 και 182 ίππων, ενώ όποιος θέλει πετρελαιοκινητήρα θα πρέπει να επιλέξει τον 2-λιτρο TDCi με τα 150 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...