Μαζί με τον Alonso βοηθάμε πολύ, λέει ο Button

Σχετικά άρθρα

Button-Alonso

Σε μια εποχή που η βελτίωση ενός μονοθεσίου δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμα κι αν εσύ έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις, θα πρέπει να έχεις σημαντική βοήθεια από τους οδηγούς. Οι δοκιμές είναι ελάχιστες, συνεπώς χρειάζεσαι ένα οδηγικό δίδυμο που να λειτουργεί ως προέκταση των μηχανικών, αλλά και να βρίσκεται δίπλα σε αυτούς στο εργοστάσιο.

Αυτό δεν ήταν  το δυνατό σημείο του Fernando Alonso, διότι ο Ισπανός έχει δείξει στο παρελθόν πως υστερεί στην παροχή βοήθειας στο τεχνικό κομμάτι. Ο Jenson Button είναι μάλλον μπροστά στον τομέα αυτό, ωστόσο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 τονίζει τη σημασία ενός έμπειρου οδηγικού διδύμου σε μια ομάδα.

Ο Button κέρδισε φέτος τον Ferni στη βαθμολογική συγκομιδή, για 5 βαθμούς, παρόλο που είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Lewis Hamilton, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που τον ικανοποιεί όταν η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, γνωρίζοντας ότι ο Ισπανός σκοπεύει να είναι πιο δύσκολος αντίπαλος τη νέα σεζόν.

Jenson Button

Αυτό δεν με ικανοποιεί. Νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό για το οποίο είμαι χαρούμενος είναι επειδή νιώθω πως έχω κάνει καλή δουλειά με αυτό που είχα. Νομίζω πως το να δουλεύεις δίπλα στον Fernando είναι σπουδαίο. Μαθαίνουμε πολλά ο ένας από τον άλλον, επειδή και οι δύο είμαστε χρόνια στη Formula 1.

Έτσι, έχουμε μάθει πολλά για τον εαυτό μας και στη συνέχεια ήμασταν μαζί με όλη αυτή την εμπειρία, και νομίζω πως αυτό πραγματικά μας βοήθησε. Με τα λίγα χιλιόμετρα που είχαμε φέτος, νομίζω ότι πραγματικά αυτό βοήθησε την ομάδα όσον αφορά την κατεύθυνση για τη νέα σεζόν. Ήταν πολύ διασκεδαστικό, να δουλεύεις μαζί του και να ακούς τι έχει να πει, όπως και να ακούει αυτός τι έχω να πω εγώ. Βρισκόμαστε ακριβώς στην κατάσταση που θέλουμε όσον αφορά το εξαιρετικό feedback από δύο έμπειρους οδηγούς. Αυτό θα κινήσει την ομάδα στον μέγιστο βαθμό την επόμενη σεζόν.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...