Μια LaFerrari τράκαρε στο Λονδίνο

Σχετικά άρθρα

LaFerrari

Τα ατυχήματα δυστυχώς αφορούν όλα τα αυτοκίνητα, από το πιο φθηνό μέχρι τα καλύτερα hypercars που κυκλοφορούν. Δεν είναι η πρώτη από τις 499 Ferrari LaFerrari που βλέπουμε τρακαρισμένη και μάλλον δε θα είναι η τελευταία. Αυτή τη φορά, δεν έχουμε το video από το περιστατικό, όπως είχε γίνει με αυτή που τράκαρε στη Βουδαπέστη.

Από το -βλακωδώς κάθετο- video που έχουμε, βλέπουμε ότι το ιταλικό αριστούργημα είναι πάνω σε φορτηγό και οι ζημιές δε φαίνονται μεγάλες. Αυτές εντοπίζονται στην αριστερή κυρίως πλευρά, και μάλλον οι επιπτώσεις από το περιστατικό που συνέβη στο Λονδίνο μπορούν να επιδιορθωθούν σχετικά εύκολα.

Video μπορεί να μην έχουμε, αλλά φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Πού ξέρεις, τις επόμενες ημέρες ίσως να δούμε και πώς δημιουργήθηκε το αποτέλεσμα αυτό.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...