Βρέθηκε σε αποθήκη η πρώτη BMW M1 που κατασκεύασε η Lamborghini

Σχετικά άρθρα

First BMW M1 in auction (3)

Η πρώτη BMW M1 που κατασκευάστηκε ποτέ, ήταν δημιουργία της Lamborghini, με το αυτοκίνητο αυτό να βρίσκεται πρόσφατα παρατημένο σε μια αποθήκη, και όπως καταλαβαίνεις, πλέον έχει βγει προς δημοπράτηση.

Η BMW συνεργάστηκε με την Lamborghini για την ανάπτυξη του πλαισίου της M1, αλλά και για την παραγωγή της. Το 1977, κατασκευάστηκαν τα πρώτα πρωτότυπα της M1, αλλά η BMW αποφάσισε πως η συμφωνία με την Ιταλική εταιρία έπρεπε να διακοπεί, επειδή η ποιότητα των πρωτότυπων δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της BMW στο Μόναχο.

Προτού διακοπεί η συνεργασία της BMW με την Lamborghini, η δεύτερη είχε κατασκευάσει ήδη 7 πρωτότυπες M1 και η συγκεκριμένη είναι η πρώτη, με αριθμό πλαισίου #001. Χρειάζεται πλήρης ανακατασκευή, από το σώμα, μέχρι τα μηχανικά μέρη, μιας και ήταν παρατημένη για περισσότερα από 30 χρόνια μέσα σε μια αποθήκη.

Φορά το σώμα της Procar και μέχρι στιγμής 67 άνθρωποι έχουν δείξει ενδιαφέρον να την αγοράσουν, με την τιμή της να βρίσκεται στα 50.600 δολάρια. Απομένουν ακόμη 5 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η αγγελία, οπότε είναι δεδομένο πως η τιμή της θα αυξηθεί.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr