Η Lockheed Martin μηνύει το Αμερικάνικο Πεντάγωνο

Σχετικά άρθρα

Lockheed-Martin-JLTV-proto-001

To περασμένο καλοκαίρι μάθαμε ότι το Oshkosh JLTV είναι ο επίσημος διάδοχος του Hummer, όπως αποφάσισε το αμερικάνικο Πεντάγωνο, έπειτα από επιλογή μεταξύ της AM General, Oshkosh Defence και Lockheed Martin.

Η Lockheed Martin, όμως, κατέθεσε μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο για αυτήν την επιλογή του Πενταγώνου ως προμηθευτή, με τη σύμβαση να αποτιμάται στα περίπου 7 δις δολάρια, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lockheed:

Σημαντικός αριθμός εγγράφων, που έχουν άμεση σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν είχαν δοθεί στο κυβερνητικό γραφείο αξιολόγησης ή στη Lockheed Martin μέχρι αρκετά αργά της διαδικασίας επιλογής. Πιστεύουμε ότι αυτή η ανακαλυφθέν πληροφορία θα πρέπει να είχε εξεταστεί από το παραπάνω γραφείο πριν από την έκδοση αποφάσεως επί της επιλογής, όμως, το γραφείο αρνήθηκε να χορηγήσει παράταση της προθεσμίας 100 ημερών και δεν μπορούσε να εξετάσει τα νέα έγγραφα.

Τα νέα για την Oshkosh είναι καλά, καθώς το γραφείο αρνήθηκε την αρχική καταγγελία της Lockheed τον Σεπτέμβριο, και ήταν σε θέση να συνεχίσει να εργάζεται στο JLTV.

Πηγήmilitary.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...