Mercedes προς Ecclestone: Δεν είμαστε σύμμαχοι με τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Lauda-Arrivabene

Μόνο ικανοποιημένος δεν είναι ο Bernie Ecclestone με την εικόνα της Formula 1 και τη γνώμη που έχει ο κόσμος για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο 85χρονος έχει κατηγορήσει πολλούς για τη σημερινή κατάσταση της Formula 1, αλλά ένα μέρος της ευθύνης ανήκει και στον ίδιο, διότι είναι το αφεντικό στο άθλημα.

Ο Βρετανός, ανάμεσα σε αυτούς που έχει κριτικάρει, είναι η Mercedes και η Ferrari, τα δύο μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή, υποστηρίζοντας πως κοιτούν μόνο το συμφέρον τους και τίποτε άλλο, έχοντας παρόμοια άποψη στα περισσότερα θέματα. Ο μη εκτελεστικός Πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Niki Lauda, δίνει την απάντησή του στον 85χρονο και σε όσους συμφωνούν μαζί του.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: η Ferrari είναι αντίπαλος της Mercedes, και μια ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζουμε. Δε μιλάμε για συμμαχία. Όσον αφορά τα πολιτικά και τα κύρια προβλήματα, υπάρχει παρόμοιο ενδιαφέρον, με τη Honda και τη Renault να συμφωνούν.

Ο Jock Clear μετακόμισε από το Brackley στο Maranello και αυτό ίσως κάποιοι να το θεώρησαν ως μία βοήθεια της Mercedes προς τη Ferrari. Ο Αυστριακός απαντά και γι’ αυτό:

Ο Clear ήταν υπεύθυνος για το μονοθέσιο του Hamilton, αλλά ήταν έξω από τη ομάδα για 12 μήνες. Αυτό είναι ένα μεγάλο διάστημα στη Formula 1. Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα όπως λέγεται. Η Ferrari έχει υπογράψει με τρία άτομα. Είναι αλήθεια κι έχει γίνει. Όμως, τα πράγματα είναι σταθερά και δεν ανησυχούμε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα