Άνδρας έπεσε με ένα Dodge Challenger σε κτήριο για να… ταξιδέψει στον χρόνο!

Σχετικά άρθρα

Crash

Δεν ξέρω τι κατάλαβες από τον τίτλο, αλλά έγινε αυτό που κατάλαβες! Μην έχεις αμφιβολίες για τον εαυτό σου, όσο κι αν εκεί έξω υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι που δημιουργούν προβληματισμούς. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, εδώ και πολλά χρόνια ακούμε για τη χρονομηχανή, που κάνει ακριβώς αυτό που λέει.

Εμείς ξέρουμε ότι είμαστε ακόμα μακριά από τη δημιουργία της, αλλά ένας άνδρας στην Pensacola της Φλόριντα πίστεψε ότι υπάρχει ήδη! Κι επειδή θέλησε να κάνει ένα ταξιδάκι στον χρόνο, είπε να διαπεράσει ένα κτήριο με το Dodge Challenger! Καλά κάνεις και γελάς, αλλά συνέβη πραγματικά! Το άσπρο αυτό Challenger έπεσε επάνω σε κτήριο την Κυριακή, κι ευτυχώς κανένας δε βρισκόταν μέσα.

Ο αυτοκίνητο βγήκε από την άλλη πλευρά του κτηρίου, με τον οδηγό να μην τραυματίζεται σοβαρά. Είδες που τελικά η βλακεία είναι ανίκητη; Το Dodge υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως και τα γραφεία, και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται μόνο για επικίνδυνη οδήγηση, κάτι που μεταφράζεται σε πρόστιμο $1.000 ή φυλάκιση ενός έτους.

https://www.youtube.com/watch?v=Shl7RHB7GXQ

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...