Ιδανικός team-mate για τον Rosberg ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Οι ενδοοικογενειακές κόντρες πάντα απασχολούσαν τις ομάδες και θα συνεχίσουν να το κάνουν στο μέλλον, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τις μεγάλες ομάδες και ο ανταγωνισμός μεταξύ των οδηγών είναι μεγάλος. Ο Lewis Hamilton έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014 και το 2015, ωστόσο οι κόντρες με τον Nico Rosberg δεν έλειψαν τα δύο αυτά χρόνια.

Η Mercedes θέλει να κρατήσει την αντιπαλότητα των δύο σε φυσιολογικά επίπεδα, αν και υπάρχουν σκέψεις για πλήρη απελευθέρωση των αγώνων τους, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον οι αγώνες. Όσο κι αν ο Hamilton έχει δυσκολέψει τον Rosberg, ο Γερμανός πιστεύει πως ο Πρωταθλητής είναι ένας πολύ δυνατός οδηγός και ο πιο κατάλληλος team-mate για τον ίδιο.

Θα ήθελα να έχω τον Lewis δίπλα μου στο μέλλον. Είναι ένας δυνατός οδηγός και η ομάδα είναι επιτυχημένη. Η εντύπωση ότι ο Hamilton σκέφτεται μόνο τον εαυτό του δεν είναι απολύτως σωστή. Σαν οδηγός, θέλεις να είναι η ομάδα σου επιτυχημένη. Αν η ομάδα καταλάβει ότι σκέφτεσαι μόνο τον αυτό σου, όλο το πράγμα δεν μπορεί να αποδώσει.

Ποτέ δε θα χωριστεί η ομάδα, επειδή δεν είναι καλό. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε για τη Mercedes. Και υπό τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται από την ομάδα, μπορεί να πιέσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά η ομάδα ωφελείται περισσότερο.

Παρά τη διαφορά των 59 βαθμών στην τελική κατάταξη, ο Rosberg πιστεύει πως η απόδοση του Hamilton δεν ήταν πολύ καλύτερη όλη τη σεζόν, ενώ επισημαίνει πως το 2016 θα δούμε έναν Rosberg που έχει μάθει από τα λάθη και τις αδυναμίες τις περασμένης σεζόν.

Πάντα ήμασταν πολύ κοντά, συνήθως μόνο ένα δέκατο μας χώριζε και τελικά ήταν στη δική μου πλευρά, κάτι που είναι δύσκολο να εξηγήσω. Τη νέα χρονιά θα είναι ένας πιο αναπτυγμένος Rosberg, που έχει μάθει από τη σεζόν αυτή. Κι ένας που θέλει να μεταφέρει το πλεονέκτημα των τελευταίων αγώνων στη νέα σεζόν. Για ‘μένα, η νέα σεζόν ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...