Αυτά είναι τα χρώματα της Red Bull για το 2016

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull αποκάλυψε τον χρωματισμό του νέου της μονοθεσίου, όχι όμως και το ίδιο το αυτοκίνητο, σε τελετή που έλαβε χώρα νωρίτερα στο Λονδίνο. Οι κόκκινοι ταύροι έχασαν σαν σπόνσορα την Infiniti, η οποία μεταπήδησε στην Renault εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ των δυο εταιρειών, αλλάζοντας έτσι το μωβ χρώμα στα sidepods και κινούμενη προς το σκούρο μπλε.

Από την παρουσίαση αυτή δεν μπορεί να προκύψει κανένα ουσιαστικό νέο για την RB12, την πιθανή διάταξη των εξατμίσεων, τις αναρτήσεις ή την αεροδυναμική, αφού το νέο μονοθέσιο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο κοινό την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Βαρκελώνη, το πρωί στις 22 Φεβρουαρίου.

Η Red Bull θα συνεχίσει με τους Daniel Ricciardo και Daniil Kvyat για το 2016, ενώ εξακολουθεί να προμηθεύεται με κινητήρες της Renault, οι οποίοι θα εξελίσσονται από την Αυστριακή ομάδα και την TAG Heuer, της οποίας το λογότυπο πήρε θέση στο κάλυμμα του κινητήρα του μονοθεσίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...