Με 400 άλογα το Audi RS3 Sedan

Σχετικά άρθρα

rs3 rs4

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε σε μέτριας ποιότητας φωτογραφίες το Audi RS3 Sedan, που παρουσιάστηκε σε μια ειδική εκδήλωση για τους αντιπροσώπους της εταιρίας, με την λογική να λέει πως το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης σε μια εβδομάδα, μαζί με την υπόλοιπη ανανεωμένη γκάμα του A3.

Σήμερα βλέπουμε ένα video από την παρουσίαση του μοντέλου και από αυτό γίνεται γνωστό πως φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα ο οποίος θα παράγει ιπποδύναμη 400 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα τα 280 χλμ/ώρα. Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επίσης μεγάλα φρένα, σπορ bucket alcantara καθίσματα και carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό.

Το παραπάνω αυτοκίνητο αφορά την αγορά της Αμερικής και ακόμα είναι άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει στην ήπειρο μας, με την Audi, μέσω του αρχισεδιαστή της Marc Lichte , να δηλώνει ότι τα νέα RS μοντέλα θα μοιάζουν με τα αγωνιστικά DTM.

https://youtu.be/CYqkZbGXRlc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...