Επίσημο: Alfa Romeo MiTo facelift

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo MiTo facelift 1

Η νέα Alfa Romeo MiTo πέρασε κάτω από το ραντάρ των φωτογράφων οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε. Σύμφωνα με την Ιταλική εταιρία, το μοντέλο “επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του με πολλούς τρόπους ώστε να διατηρήσει την θέση του ως ένα μικρό sports car που είναι ικανό να κερδίσει τους πελάτες με το Ιταλικό του στυλ, την τεχνική αρτιότητα και την προσφορά μέγιστης οδηγικής ευχαρίστησης σε απόλυτη ασφάλεια”.

Alfa Romeo MiTo facelift 2

Όσον αφορά στους κινητήρες, η MiTo προσφέρει αρκετές επιλογές. Στους βενζινοκινητήρες, βρίσκουμε τον ατμοσφαιρικό 1400άρη με 78 άλογα, τον Turbo TwiAir των 900 κ.εκ. με τα 105 άλογα και τον 1400άρη MultiAir με 140 ή 170 άλογα. Ο τελευταίος, είτε με 140 είτε με 170 άλογα, συνδυάζεται με το TCT αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Υπάρχει επίσης και ο 1400άρης LPG Turbo που αποδίδει 120 άλογα. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων από την άλλη, διαθέσιμος είναι μόνο ο 1300άρης MultiJet που αποδίδει 95 άλογα.

Alfa Romeo MiTo facelift 4

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της για νέες τεχνολογίες, η Alfa Romeo εξοπλίζει την MiTo με το UConnect σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που συνδυάζεται με οθόνη αφής 5 ιντσών ενώ υπάρχει και έκδοση που προσθέτει στον εξοπλισμό το ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) και τις υπηρεσίες Uconnect Live που επιτρέπουν στους επιβάτες να χειρίζονται το smartphone τους μέσω της οθόνης αφής του αυτοκινήτου.

Η ανανεωμένη Alfa Romeo MiTo είναι πλέον διαθέσιμη σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Mito, Super και Veloce) και με 2 ειδικά πακέτα (Veloce και Lusso). Επιπλέον, προσφέρεται σε 9 διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων και το νέο λευκό pastel και με 8 διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος (3 ολοκαίνουρια σχέδια για ζάντες διάστασης 16, 17 και 18 ιντσών).

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέα Alfa Romeo MiTo

Η Νέα MiTo θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Σαλόνι της Γενεύης, παρουσιάζοντας το ιταλικό στυλ και την τεχνολογική υπεροχή της, χάρη στην οποία μπορεί να προσφέρει τη μέγιστη οδηγική ικανοποίηση με πλήρη ασφάλεια.

Τρία νέα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα για τη MiTo (MiTo, Super και Veloce) και δύο νέα ειδικά πακέτα (Veloce και Lusso), με εννέα χρώματα αμαξώματος και οκτώ διαφορετικές ζάντες αλουμινίου να ολοκληρώνουν μια σειρά εκδόσεων που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές. Ακόμα, ανάλογα τη χώρα και το επίπεδο εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμα και τα πακέτα Style, Comfort και Visibility.

Η αρχική έκδοση MiTo ξεχωρίζει από το νέο ρύγχος, τα σατέν πόμολα, τις 16” ζάντες αλλά και τα καλύμματα καθρεπτών στο χρώμα του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η σκοτεινή σπορ ατμόσφαιρα, ενώ ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος (7 αερόσακοι, επιλογέας Alfa DNA με Q2 ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό και DST, ESC με ASR και Hill Holder).

Η Super διαθέτει ακόμα πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό (16” ζάντες αλουμινίου, καλύμματα καθρεφτών σε σατέν, cruise control, Uconnect σύστημα infotainment με οθόνη αφής 5” κ.ά.) και η MiTo Veloce ενσωματώνει ακόμα πιο αγωνιστικά χαρακτηριστικά, όπως σπορ αναρτήσεις, σπορ πίσω προφυλακτήρα, 17” ζάντες αλουμινίου και μεγάλου μεγέθους σύστημα φρένων Brembo και νέα σπορ καθίσματα με ύφασμα και Alcantara.

Στους κινητήρες ξεχωρίζει ο υψηλής οικονομίας και απόδοσης 1.3 MultiJet 95 HP (180 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 12,5’’). Η μεγάλη γκάμα κινητήρων ολοκληρώνεται από τους κινητήρες 1.4 78 HP, 1.4 MultiAir Turbo βενζίνης 140 HP ή 170 HP (και οι δύο με αυτόματο κιβώτιο TCT), και τον 0.9 105 HP Turbo TwinAir.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr