Έκθεση Γενεύης 2016: Η Rolls-Royce μαυρίζει τις Ghost και Wraith

Σχετικά άρθρα

AQ2Y0575(1)

H Rolls-Royce εμπλουτίζει την ήδη πλούσια σε εκδόσεις γκάμα των Ghost και Wraith με τις αντίστοιχες, Black Edition. Κατά δύο μοντέλα, είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα και εξοπλίζονται με νέες ζάντες που συνδυάζουν το κράμα αλουμινίου με τα ανθρακονήματα.

Rolls-Royce Black Badge Edition 8

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η Αγγλική εταιρία προχώρησε μέχρι και στο μαύρισμα του Spirit of Ecstacy για να δώσει το απόλυτο μαύρο look στις Ghost και Wraith.

Rolls-Royce Black Badge Edition 2

Όσον αφορά στο εσωτερικό των Black Badge Edition, η Rolls-Royce χρησιμοποίησε διακοσμητικά που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, άλλαξε τον σχεδιασμό του ρολογιού, έβαψε τον έναστρο ουρανό του αυτοκινήτου μαύρο και επένδυσε τα καθίσματα με ποιοτικό, δίχρωμο δέρμα.

Rolls-Royce Black Badge Edition 9

Περιέργως όμως, η Rolls-Royce δεν σταμάτησε εκεί! Ενώ η εταιρία δεν μας έχει συνηθίσει σε βελτιώσεις των μηχανικών των μοντέλων της σε τέτοιου είδους εκδόσεις, ο twin-turbo V12 των 6.6 λίτρων που κινεί την Wraith αποδίδει τα ίδια άλογα (624) αλλά παράγει 70 επιπλέον Nm ροπής, που σημαίνει ότι παράγει πλέον 870 Nm. Όσον για τον κινητήρα της Ghost, αυτός παράγει 40 άλογα (664 συνολικά) και 60 Nm (860) επιπλέον! Επίσης, η αερανάρτηση διαθέτει νέες ρυθμίσεις, τα εμπρός φρένα είναι μεγαλύτερα και το 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο εκτελεί τις αλλαγές ταχύτερα!

Η εταιρία στη Γενεύη παρουσίασε η 1η από τις 30 κατακόκκινες Phantom, που θα χρησιμοποιηθούν από το ξενοδοχείο THE 13 στο Μακάο. Το παρόν στην παρουσίαση έδωσε και ο καλλιτέχνης PSY.

ΠηγήRolls-Royce

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rolls-Royce Ghost Prism

Μια ειδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση του Ghost παρουσίασε σήμερα η Rolls-Royce. Πρόκειται για την Prism που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του σύγχρονου σχεδιασμού...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...

Rolls-Royce Arcadia Droptail

Μετά την La Rose Noire Droptail και την Amethyst Droptail, η Rolls-Royce παρουσίασε σήμερα την τρίτη Droptail δημιουργία της. Πρόκειται για την Arcadia Droptail,...