Mercedes GLC Coupe σχεδόν “γυμνή”

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Mercedes_GLC_Coupe_08

Δεν απομένει τίποτα να δούμε από την Mercedes-Benz GLC Coupe, καθώς τις τελευταίες μέρες πιάστηκε πρακτικά χωρίς ίχνος καμουφλάζ να κάνει τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης. Το αυτοκίνητο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Νέας Υόρκης σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, και αποτελεί τον αντίπαλο της BMW X4.

Από το σχεδόν ανύπαρκτο καμουφλάζ διακρίνονται όλες οι λεπτομέρειες, τόσο στο εμπρός τμήμα όσο και πίσω, και βλέπουμε ότι διαθέτει έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής, με τον χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 500 λίτρα, ενώ θα φτάνει τα 1.500 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Spy_Photos_Mercedes_GLC_Coupe_04

Η Coupe έκδοση της GLC, θα φορά μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσα τους θα προσφέρεται και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία και θα δανείζεται το powertrain της C 350e. Αυτό αποτελείται από τον τετρακύλινδρο 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 211 ίππων με 350 Nm ροπής, και έναν ηλεκτροκινητήρα 60 kW (82 ίππων) με 340 Nm ροπής, με το υβριδικό σύνολο να αποδίδει 279 άλογα με 600 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC επτά σχέσεων, με τη κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 6,2 kWh.

Spy_Photos_Mercedes_GLC_Coupe_11

Στην έκδοση AMG 43 θα φορά τον 3.0-λιτρο twin-turbo V6 απόδοσης 367 ίππων στις 5.500 σ.α.λ με 520 Nm ροπής από τις 2.000 σ.α.λ. Η γρήγορη έκδοση της GLC Coupe φορά επιθετικούς προφυλακτήρες, μπροστά spoiler, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, AMG ζάντες και μεγάλα φρένα.

Bonus! Δες και το πρώτο teaser video της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...