Δες τις αλλαγές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

nurburgring

Η πίστα του Nurburgring βγήκε “από την χειμερία νάρκη της” και έχοντας πλέον νέα χάραξη σε ορισμένα σημεία, καλωσορίζει τόσο τους απανταχού petrolheads όσο και τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Στο video θα δεις την νέα χάραξη της γερμανικής πίστας, μιας και οι ιθύνοντες της, αναγκάστηκαν να λάβουν μέτρα για να μην επαναληφθεί το περσινό ατύχημα σε αγώνα VLN, όπου το Nissan GT-R Nismo του Jann Mardenborough “απογειώθηκε”, κατέληξε εκτός πίστας και πήρε τη ζωή ενός θεατή. Οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης έγιναν για να παρθούν τα μέτρα εκείνα που αποσκοπούν στην αύξηση της ενεργητικής και της παθητικής ασφάλειας της διαδρομής στα 20 και κάτι χιλιόμετρα της διαδρομής. Για παράδειγμα, θα τοποθετηθούν μεγαλύτερες περιφράξεις, εγκεκριμένες από τη FIA, σε ορισμένα σημεία-κλειδιά της πίστας, όπως στα Schwedenkreuz και Döttinger Höhe, ενώ στο κομμάτι της Flugplatz πίστας θα στρωθεί νέα άσφαλτος σε μήκος περίπου 500 μέτρων. Συγκεκριμένα, οι αρχές της πίστας προχώρησαν στις ακόλουθες αλλαγές:

  1. Προσθήκη ενός συμπληρωματικού φράχτη στο κομμάτι Dottinger Hohe/Antoniusbuche για την προστασία του αυτοκινητόδρομου που κινείται παράλληλα με την πίστα.
  2. Προσθήκη ενός μεταλλικού φράχτη πίσω από τον υπάρχον φράχτη στο κομμάτι Hocheichen για την προστασία ενός αγροτικού δρόμου, παράλληλου στην πίστα.
  3. Στρώσιμο νέας ασφάλτου στο κομμάτι Quiddelbacher Hohe/Flugplatz για την εξάλειψη των ανωμαλιών.
  4. Δημιουργία ζώνης που θα είναι κλειστή στο κοινό και τοποθέτηση φράχτη στο κομμάτι Schwedenkreuz.
  5. Προσθήκη φραχτών για την προστασία των θεατών και μεταφορά των μπαριέρων πιο κοντά στην πίστα στο κομμάτι Metzgesfeld.
  6. Μειώνεται το κενό στον μεταλλικό φράχτη στο κομμάτι Wippermann της πίστας.
  7. Προσθήκη ενός επιπλέον φράχτη στο Stefan Bellof S κομμάτι της πίστας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...
Autoblog.gr