Η Mercedes παραδέχεται πως θα σκεφτεί τον Verstappen για το μέλλον

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Το να είσαι 17 ετών και να γίνεσαι οδηγός της Formula 1, είναι από μόνο του ένα αξιοθαύμαστο γεγονός. Πόσο μάλλον όταν σε ανακηρύσσουν έκπληξη της χρονιάς, καθώς έχεις εντυπωσιάσει τους πάντες με τις οδηγικές του ικανότητες. Αυτό έκανε ο Max Verstappen, βάζοντας πέρυσι σε όλους τα γυαλιά με το πείσμα και την ταχύτητά του.

Ο μικρός διανύει μόλις τη δεύτερη του σεζόν και ήδη από τον πρώτο αγώνα έστρεψε τα βλέμματα επάνω του, λόγω των «γαλλικών» που ακούστηκαν στην ενδοεπικοινωνία για τη στρατηγική και για το γεγονός πως δεν μπήκε πρώτος αυτός για αλλαγή ελαστικών. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολλανδός θα μας απασχολήσει αρκετές φορές στο μέλλον με όσα κάνει στην πίστα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Το νεαρό της ηλικίας του τού επιτρέπει να κάνει όνειρα για το μέλλον, θέλοντας να μεταβεί γρήγορα σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Ο επί κεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, παραδέχεται πως ο Verstappen θα εξεταστεί ως μία μελλοντική επιλογή, όμως ο Αυστριακός πιστεύει πως η Red Bull θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για το 2017.

Είναι σαφές ότι έχει σπουδαίο μέλλον στη Formula 1. Θα ήταν ανόητο αν δεν τον σκεφτόμασταν ως μια ευκαιρία. Αλλά, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο Max δεν με εξέπληξε την πρώτη χρονιά. Ήξερα πόσο καλός είναι. Τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ξέρω ότι η Red Bull έχει υψηλές προσδοκίες γι’ αυτόν, έτσι θα ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη αν ο Max δεν οδηγούσε για τη Red Bull το 2017.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...