Γρήγορα θέλει να φύγει από την Toro Rosso ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Max Verstappen

Αναμφιβόλως, η μεγαλύτερη έκπληξη της περασμένης σεζόν όσον αφορά τους οδηγούς ήταν ο Max Verstappen. Ο Ολλανδός κατέχει το ρεκόρ του νεότερου οδηγού που συμμετείχε σε αγώνα Formula 1, αλλά και αυτού που βαθμολογήθηκε, πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια. Βάσει όσων έχουμε δει, το μέλλον δείχνει να είναι λαμπρό γι’ αυτόν, με τον ίδιο να έχει μερική βιασύνη.

Η βιασύνη αυτή δεν αφορά τίποτε άλλο από την κορυφή της Formula 1, δηλαδή νίκες και γιατί όχι παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο 18χρονος θα οδηγήσει και φέτος για την Toro Rosso -μαζί με τον ταλαντούχο Carlos Sainz-, όμως λέει πως ο στόχος του για το 2017 είναι μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί νίκες, γνωρίζοντας ότι το σενάριο αυτό δεν είναι πιθανό για την τωρινή του ομάδα.

Μπορεί να μείνω και το 2017 στην Toro Rosso, αλλά δεν είναι ο στόχος μου. Θέλω να προχωρήσω. Εννοώ, είναι σπουδαίο που είμαι στην Toro Rosso, περνάω καλά και είναι μια εξαιρετική οικογένεια. Όμως, σε κάποιο σημείο, θέλεις να κερδίσεις αγώνες, θέλεις να προχωρήσεις και θέλεις να ανέβεις στην κορυφή. Το μέλλον δείχνει πολύ θετικό, όπως επίσης και η επόμενη σεζόν. Απολαμβάνω αυτή τη σεζόν, προσπαθώντας να κερδίσω εμπειρία και θα δούμε πού θα καταλήξουμε.

Όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε νέο και πολύ γρήγορο οδηγό, έτσι και με τον Verstappen υπήρξε σύνδεση με τη Ferrari. Ο ίδιος παραδέχεται πως είναι ωραίο να βλέπει το όνομά του δίπλα σε αυτό της ιταλικής ομάδας, αλλά τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό.

Είναι καλό που οι άλλοι το βλέπουν έτσι. Είναι πάντα καλό να βλέπεις εκεί το όνομά σου, αλλά τίποτα δε συμβαίνει. Είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι τώρα.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...