Ο Jeremy Clarkson δεν είναι αυτό που βλέπουμε

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson Ferrari 488 GTB (1)

Ως τη χειρότερη της ζωής του χαρακτήρισε τη χρονιά που μας πέρασε ο τηλεπαρουσιαστής Jeremy Clarkson, όπως δήλωσε σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στο βρετανικό The Times of London Magazine. Και σίγουρα δεν μπορείς να τον αδικήσεις για αυτό, αφού μέσα σε μια χρονιά έχασε τη μητέρα του, το σπίτι του, πολλούς φίλους από δίπλα του, αλλά και τη καριέρα του ως παρουσιαστής του Top Gear. Το πιο δύσκολο όμως για τον Βρετανό φαίνεται πως ήταν ότι χρειάστηκε να κόψει το ποτό για πέντε ολόκληρους μήνες, όσο δηλαδή κράτησαν οι διαπραγματεύσεις για την νέα εκπομπή με το Amazon Prime:

Δε μπορείς να διαπραγματευτείς με δικηγόρους από τη Καλιφόρνια έχοντας πιει κάνα-δυο ποτηράκια κρασί.

Όλα καλά όμως πλέον, αφού πέσαν οι τζίφρες και έτσι μπορεί να επιστρέψει και πάλι στις παλιές του συνήθειες.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της συνέντευξης όμως είναι όταν μας λέει ότι ο Jezza που βλέπουμε στο γυαλί, δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια απλή θεατρική πράξη:

Το όλο πράγμα είναι μια θεατρική πράξη. Η δουλειά μου, η τηλεοπτική περσόνα. O “Jeremy Clarkson”. Είναι μια μάσκα. Όλοι μας φοράμε μάσκες. Δεν είναι ο πραγματικός μου εαυτός.

Και σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι: για κάτσε ρε αδερφέ, εσύ δεν έκανες τόσα χρόνια καριέρα βασισμένη στο ότι είσαι αυτό που βλέπουμε στο γυαλί; Και τώρα μας τα λες αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα; Τουλάχιστον αυτό θα τον ρώταγα εγώ, αλλά ο δημοσιογράφος του αγγλικού περιοδικού απλά τον ρώτησε “και ποιος είσαι πραγματικά;” και αυτός απάντησε μόνο “δε σου λέω…» και γέλασε! Ναι ρε φίλε… γέλασε!!!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...