Ferrari: Ο Vettel βγάζει τον καλύτερο εαυτό των μηχανικών

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel

Ο Sebastian Vettel είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και τους καλύτερους οδηγούς στη Formula 1. Ο Γερμανός έχει κατακτήσει 4 φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα, προτού μεταπηδήσει στη Ferrari, ως ο αντικαταστάτης του Fernando Alonso. Κάποιοι συνεχίζουν να αντιπαθούν τον 28χρονο, ωστόσο είναι γνωστό ότι ο Seb είναι ένας από τους πιο εργατικούς οδηγούς, που ξέρει να δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα γύρω του.

Ο Jock Clear αποχώρησε στα τέλη του 2014 από τη Mercedes, μένοντας το 2015 εκτός δράσης. Στη συνέχεια, ο Βρετανός βρέθηκε στη Scuderia, δουλεύοντας πλέον δίπλα στον Γερμανό, ως επί κεφαλής μηχανικός απόδοσης. Ο 51χρονος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Vettel, λέγοντας πως νιώθει τυχερός για το γεγονός ότι εργάζεται μαζί του.

Τον ήξερα λίγο στο παρελθόν. Έχοντας δουλέψει με τον Michael μερικά χρόνια πριν, ήταν ένας καλός φίλος του Michael και θυμάμαι ότι ο Michael μιλούσε με καλά λόγια γι’ αυτόν όταν δουλεύαμε μαζί. Έτσι, ήμουν ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, καθώς θα εργαζόμουν με τον Kimi, και ο Seb ήταν ακριβώς περίμενα.

Στη συνέχεια, ο Clear τονίζει πως ο Seb ξέρει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό από έναν μηχανικό, κάτι που είναι προνόμιο στη σημερινή Formula 1, γι’ αυτό και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους οδηγούς.

Είναι 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και αυτό είναι φανερό κάθε φορά που τον βλέπεις στο γκαράζ, στο μονοθέσιο, στο εργοστάσιο και στον προσομοιωτή. Ξέρει πώς να βγάζει το καλύτερο από τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να τραβά μπροστά την ομάδα. Ξέρει πώς να επικοινωνεί, και αυτές οι πτυχές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για έναν οδηγό Formula 1, ώστε να οδηγεί μπροστά την ομάδα.

Είναι μια ομαδική προσπάθεια και φέρουν μεγάλη ευθύνη για το κίνητρο και την κατεύθυνση, και ξέρω ότι ο Sebastian το καταλαβαίνει αυτό. Μπορείτε να το δείτε αυτό, είναι ανεκτίμητο και ξεχωρίζει τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές από τα άλλα παιδιά στο pit lane. Ξέρουν πώς να δουλέψουν, και ο Seb έχει όλα αυτά και περισσότερα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...