Δεν ανησυχούν στη Ferrari για την αξιοπιστία

Σχετικά άρθρα

Sebastian Vettel

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο σημερινός αγώνας για τον Sebastian Vettel και τη Ferrari. Ο Γερμανός, έχοντας σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνος στις χθεσινές κατατακτήριες, ήλπιζε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά όλα τελείωσαν πριν καν ξεκινήσουν, αφού στον γύρο σχηματισμού εμφανίστηκε καπνός στο πίσω μέρος της SF16-H.

Ο Seb είναι απογοητευμένος μετά από την εξέλιξη αυτή, όντας πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας, 15 βαθμούς, πίσω και από τον Romain Grosjean της Haas. Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής λέει πως δεν ανησυχεί για αξιοπιστία του ιταλικού μονοθεσίου, αν και έχει εκπλαγεί με τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στους δύο πρώτους αγώνες.

Πραγματικά όχι. Προφανώς δεν είναι το ιδανικό όταν παρκάρεις το μονοθέσιό σου πριν από τον πρώτο γύρο. Τον χειμώνα, πιέσαμε πολύ σκληρά και κάποιους μήνες πριν ήμασταν πολύ χειρότερα. Αλλά, είχαμε λόγο για να ήμασταν σίγουροι ότι ξέραμε το πρόβλημα στις δοκιμές, έτσι εκπλαγήκαμε. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Maurizio Arrivabene, επί κεφαλής της ομάδας του Maranello, τονίζει πως δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στα προβλήματα των Raikkonen και Vettel, με τον κινητήρα του δεύτερου να περνά από το κόσκινο των μηχανικών.

Τα παιδιά το κοιτάνε. Μοιάζει με μια βαλβίδα ή ένα έμβολο. Αυτό άκουσα. Στον Kimi ήταν το turbo, καμία σχέση με αυτό του Vettel. Θα πρέπει να επιθεωρήσουμε όλο τον κινητήρα, αλλά αυτό ήταν που άκουσα στην αρχή.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...